Lányok nektek ez mennyit számít?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú, aki mindent alávet a sportjának (olimpiai sport), csak ennek él, a világ egyik legjobbja? 190cm/100kg2014. júl. 21. 23:23
21/28 A kérdező kommentje:
Nem értem teljesen kérdésedet, mivel atlétika egyéni sportág. De lesznek rajtam kívül még bőven.
2014. júl. 21. 23:39
22/28 anonim válasza:
Azért azt tudd, hogy ha valódi olimpiára eljutsz egyszer, akkor nagyon elfoglalt ember leszel. Sok utazással, edzéssel. Ez meg nem minden nőnek jön be.
23/28 A kérdező kommentje:
Értem, de gondoltam hogy ez egy különleges dolog, hogy olimpiára megyek, mert azért ez nem mindennapi, de ezt nem egóból mondtam.
2014. júl. 21. 23:41
24/28 anonim válasza:
Mikor van időd kiépíteni egy kapcsolatot? Az azért heti 30-40 órás elfoglaltság minimum...:)
25/28 A kérdező kommentje:
Egy olyan embernek sincs több, aki napi 8 órát gürizik.
2014. júl. 21. 23:46
26/28 anonim válasza:
atlétikán belülmi? :D ilyen alkattal gondolom valami kalapácsvetés vagy súlylökés, nem? :D
27/28 anonim válasza:
Tény,hogy hozzám még baromira fiatal vagy:D
De az nekem is imponál,ha egy pasinak vannak céljai,elszánt és kitartó. (Legyen tisztában az értékeivel,de ne legyen nagyképű.)
Továbbá szimpatikusak a méreteid:) Szeretek pici,védtelen nő lenni egy magas,izmos férfi mellett.
23L
28/28 anonim válasza:
25: Te annál JÓVAL többet vagy iskolában és edzésen és tanulással elfoglalva, mint napi 8 óra, nem igaz?
Olyan napi 14 kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!