Lányok nektek ez mennyit számít?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú, aki mindent alávet a sportjának (olimpiai sport), csak ennek él, a világ egyik legjobbja? 190cm/100kg2014. júl. 21. 23:23
1/28 anonim válasza:
Attól függ, hogy indulsz-e az olimpián, vagy csak olimpiai sportágat űzöl.
2/28 anonim válasza:
16 évesen ekkora vagy? Az szép! Élő tank leszel 25 éves korodra! Hajrá, csak így tovább!
3/28 A kérdező kommentje:
Hát, indulok az ifjúsági olimpián.
2014. júl. 21. 23:27
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Gurahl :)
2014. júl. 21. 23:27
5/28 anonim válasza:
Úgy érted előny lenne-e számomra ha egy fiú sikeres sportoló? Nem
6/28 anonim válasza:
Nekik ez nem számít, hacsak nem hasznosítod az olimpiai technikáidat az ágyban is..
7/28 anonim válasza:
Csak így tovább! jézusom én 17 évesen 163 cm vagyok és 71 kg... persze szőrös vagyok nem erről van szó mármint most hogy kis gyerekes sz*r vagyok csak hogy uram isten te meg 16 évesen ekkora! grat :D
8/28 A kérdező kommentje:
Hát hogy őszinte legyek én sem vagyok az a koraérett típus, bármilyen meglepő :), még az arcomon sincs valami látványos szőrzet.
2014. júl. 21. 23:30
9/28 A kérdező kommentje:
Igazából a saját sportomban alacsonynak számítok :D
2014. júl. 21. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!