Lányok! Nagyon ront az összképen, ha egy fiúnak elálló fülei vannak? 20/F
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 18:31
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem, az is tud valami karaktert adni az arcának! :)
2/12 anonim válasza:
Nem, ha közben aranyos, normális, de ha a fiút ez zavarja akkor miért nem müteti meg, ez tényleg nagyon egyszerü plasztikai mütét.
3/12 Ramcsiii válasza:
Nem szükséges,mivel az tud édes és aranyos is lenni,ha szép az arca.
4/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűnek egyszerű, de egy plasztikai műtét sem két forint.
2014. júl. 20. 18:34
5/12 anonim válasza:
a 2. kérdezőnek igaza van mondjuk nekem nagyon nem tetszik az elálló fül
6/12 anonim válasza:
Nem kerül olyan sokba, de lehet sebészeten is megcsinálják..
7/12 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem zavar, hogy kés alá feküdjek. Csak kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire nagy hátrány ismerkedésnél, már ha hátrány egyáltalán.
2014. júl. 20. 18:42
9/12 A kérdező kommentje:
Dumbó? Nem tudom ez hogy jön ide. Dumbónak nagy fülei voltak. Nekem nem nagyok, csak elállóak. Szóval ez nem volt egy jó poén. :/
2014. júl. 20. 18:46
10/12 anonim válasza:
Nekem is elállnak a füleim... :( Nem szeretném elvenni a kedved, de eléggé hátrány.. (Legalábbis a tapasztalataim szerint) Nincs olyan lány, akinek kicsit tetszenék is.... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!