Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van-e értelme folytatni az...

Van-e értelme folytatni az ismerkedest?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal, akiről kiderult, szeptemberben erasmussal 1 félévet külföldön fog tölteni! Eddigi talalkaink mindig jók voltak, közös témák, gondolatok minden klappol, a kemiai is működne, de természetesen szex meg nem volt. A probléma ott kezdődik, hogy mire rendesen összejöhetnénk, ő pont akkor megy el 6honapra. Utolsó talinkon pont Erről beszéltünk, mivel neki volt egy hosszabb tavkapcsolata, és az ilyen bonyolult dolgokat szeretné elkerülni. Én folytatnám az ismerkedést, mivel 6 hónap nem a világ úgyis hazajön. Bonyolítja a dolgot, hogy pont abba a városba jár majd egyetemre ahol az a bizonyos tavkapcsolatos exe lakik, sőt ismeretségi koruk is közel azonos.

Eddigiek alapján én nem félnék attól h újra osszemelegednek, csupán ot kellene meggyőznöm, hogy ne hagyjuk veszni egymást! A múltkori talibol amúgy az jött le hogy szerinte is tuti osszejonnenk ha ezt folytatjuk. (pont hogy elkerülné, mert h később nehezebb lenne) Tehát mivel győznétek meg őt, és egyáltalán látjátok-e értelmét!?

2014. júl. 20. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Pech, hagyd a fenébe. :/
2014. júl. 20. 10:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Az meg lemaradt h most épp mind2en atgondoljuk a dolgot, a múltkori beszélgetés után.
2014. júl. 20. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét meggyőzni, mivel aki nem akar valamit, azt nem lehet meggyőzni. Simán ki lehetne bírni sz.aros 6 hónapot, ha tényleg annyira klappol minden, de ez a csaj lusta, és egyáltalán nem akarja ezt. Csak a kifogásokat keresi. Ez a régi távkapcsolat bonyadalma, meg az ex is ott lesz, ez mind csak kifogás. Csak hülyít téged már. Hagyd a fenébe van nála jobb is, aki komolyan gondolja, és nem kezd el egyből kifogásokat keresni, ha egy kicsit nehezebbre fordulna a dolog.
2014. júl. 20. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:

ne agyalj.

just do it.

2014. júl. 20. 11:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Én ien Carpe diem fílingben tudom a dolgot elképzelni,szeptemberig, mint eddig, talizgatunk ismerkedunk aztán úgyis eldől hogy látjuk akarjuk-e egymást .
2014. júl. 20. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor mondd neki, hogy semmi kötelezettség, nem vársz tőle semmit a jövőre nézve, csak most jól érzed magad vele.
2014. júl. 20. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát más lehetőségem nem nagyon marad :/
2014. júl. 20. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a dolgot, hagyd rá, ameddig itt van érezzétek jól magatokat egymással és utána majd kiderül.
2014. aug. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!