Fiúk, mennyire veszitek komolyan a netes ismerkedést?
Csak unatkoztak, beszélgettek, ha érdekel a másik keresitek vagy ha nem írtok neki akkor miért?Nem is érdekel akkor titeket vagy arra vártok, hogy a lány írjon?
Nem túl jó jel ha csak én írok rá, ugye?
Én arra várok, hogy a lány írjon ha úgy beszéltük meg. Egyébként az elején még zavart és komolyan is vettem, de most már inkább leszarom.
Az valóban nem túl jó jel, ha csak te keresed. Azt jelenti, hogy nem érdekled.
annyira amennyire a lányok: semennyire.
mondjuk kellett hozzá jópár pofon, mire én is így kezdtem gondolkodni.
Én teljesen komolyan veszem...nem unatkozok, keresem a megfelelő lányt, azt az egyet aki mellett leélem az életem :) ha nem írok akkor azért van mert várom a válaszát, ha nem válaszol X időn belül akkor írok neki...ha a lány ír azt érzem, hogy őt is érdeklem és nem csak én szeretnék ismerkedni hanem ő is...
21F
kérdező: ne vedd ilyen komolyan! különben tönkretesz.
nekem is volt már olyan, hogy a lány randi előtt 10 perccel pötyögte meg sms-ben (még csak nem is hívott fel), hogy stornó, adios.
és még sok sok ehhez hasonló dolgot kaptam.
fogalmazzunk úgy, hogy ez az alap, amit te most tapasztalsz. (hogy nem válaszolnak, törlik az üzeneteidet stb.) minél tovább vagy fent, annál több és rosszabb tapasztalatot fogsz gyűjteni.
és egy idővel felszínesnek fogod tartani a nőket (99%-uk az is) és teljesen kiábrándulsz.
ezt spórold meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!