Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok huszonévesen is...

Miért vagyok huszonévesen is balfék azokkal, akik tetszenek? Be lehet gyakorolni az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Vagy sose lesz olyan barátom, aki marhára tetszik? Csak azért, mert nyomi és csöndes leszek előtte?

Egyszerűen megbénít, ha beszélnem kell vele. Be lehet gyakorolni az ismerkedést olyanokkal, akik bejönnek, vagy ez a viselkedés nálam törvényszerű?

2014. júl. 16. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy kicsit gátlásos vagy. Ezeket kellene feloldani, és akkor talán jobban menne az ismerkedés.

Hány éves vagy?

2014. júl. 16. 08:37
 2/9 A kérdező kommentje:

24/l

Ha nem tetszik az illető, elvagyok vele, de ha tetszik, pláne, ha ő is tudja ezt..... kész káosz leszek és nem tudom magamat adni.

2014. júl. 16. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudsz gyakorolni, hogy úgy állsz hozzá, hogy nem akarsz tőle semmit. Ekkor nem pörög az agyad azon, hogy fúú mi lesz.

Meg úgy tudsz gyakorolni, hogy olyanokon gyakorolsz akikkel semmi esetre se tudsz összejönni. Én pl olyan csajokon gyarkorlom a flörtölést a beszédtechnikákat akik házasok vagy kapcsolatban vannak. Mivel a nők többsége eléggé könnyűvérű ezért 99%-ban vevők is erre, de hangsúlyozom én nem akarok tőlük semmit mert kapcsolatban vannak. Ez a tudat feloldja a gátlásokat és megkapom a gyakorlást. Szex természetesen nincsen ezekkel, de nem is ez a cél. Sokat tudtam fejlődni egyébként így.

2014. júl. 16. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként egy idő után ahogy gyakorlod, automatizmussá válik az egész és nem fogsz úgy megakadni, összezavarodni. Meg sokszor érdemes beleugrani a dolgokba gondolkodás nélkül ha egyedülálló a srác/csaj.
2014. júl. 16. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha valakit igazán érdekelsz, az ki fogja várni azt a pár alkalmat, amíg feloldódsz és igazán önmagadat tudod adni. Aki leír egy ilyen nem tökéletesen sikerült találkozó után, azt annyira nem is érdekled.

Ja és szerintem vannak bőven, akiknek pont az fog tetszeni, hogy zavarban vagy!! :) Mert így érzik, hogy hatással vannak rád.

2014. júl. 16. 09:09
 6/9 anonim válasza:
A vegen ugy bele jossz hogy le kell alitsanak.Csak ne vidd tulzasba
2014. júl. 16. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ha valakit igazán érdekelsz, az ki fogja várni azt a pár alkalmat, amíg feloldódsz és igazán önmagadat tudod adni. Aki leír egy ilyen nem tökéletesen sikerült találkozó után, azt annyira nem is érdekled."

Ez nem így megy. Naivitás azt hinni, hogy valaki így fog cselekedni. Ugyanis nagyon sok ember teljesen felszínes dolgok alapján ítéli meg a dolgokat, pláne manapság, amikor a férfinak folyamatosan kezdeményeznie kell ha kapcsolatot szeretne és tennie kell ezt minél hamarabb. Azok az idők amikor az ismerkedés hosszabb idő alatt zajlott már elmúlt nagyrészt, mert felgyorsult minden. De nemcsak a férfiak oldaláról van ez így, hanem a nők oldaláról is. Ha harmadik találka vagy beszélgetés után nem produkálsz valamit, az esetek döntő többségében már nagyon nincs is értelme tovább próbálkozni, mert meg vagy ítéltetve. Lehet cinikus amit írok, de én még gyakorlatilag olyannal nem találkoztam hogy több hónapos ismerkedés után lett kapcsolat. Max ilyen megcsalás szinten. Szóval romantikus illúzió az, hogy megvárnak. Persze biztos van rá még példa, biztos írni is fog valaki ellenpéldát, de abba gondolj bele, hogy ez kb 10000 ismerkedésből 1-2.

Ezért írtam a kérdezőnek, hogy a leírt módszerrel, esetleg másokkal amit ide leírnak gyakoroljon minél többet, mert az évek, a lehetőségek fénysebességgel száguldanak el az ember mellett ha nem tudja megtalálni a módját, hogy megragadja azokat. Én konkrétan kb 6-7 komoly kapcsolatot szalaszottam el(lehet valamelyik már a feleségem lehetne) mire erre rájöttem és el nem keztem tenni ellene. Mert nem tudtam megfelelően reagálni, megfelelően kifejezni magam és igenis a lány/nő továbblépett, vagy megítélt a produkcióm után. Nem a nő tehet róla hanem én, mert még a lehetőségét se tudtam megadni neki, hogy másként kezdjen el tekinteni rám.

2014. júl. 16. 09:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Egyetértek a 67%-ossal, sajnos tényleg fontos az első benyomás. Én külsőleg szoktam tetszeni, de miután rájönnek, hogy nyuszi vagyok, azután már van, hogy nem érdeklem eléggé azt, aki nekem tetszik, mert nem tűnök se humorosnak, se jófejnek. És nem is annyira töri magát, hogy megismerjen, mert megítél néhány beszélgetésből..

Nem vagyok már tini, hogy várni tudjak, hátha olyannak is tetszem így, aki nekem is bejön. (Pláne, hogy a lazább, bátrabb fiúk tetszenek)

Az az egy rossz csak, hogy kevés fiúval vagyok beszélőviszonyban. Vagy bárhol állljak neki ismerkedni?

2014. júl. 16. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Utcán semmiképpen. :)

Bulikban sincsen szeritnem semmi értelme ismerkedni, bár a lányoknak itt nagyobb szerencséje/esélye van.

A munkahely környéke az már egy jó kezdés alap suli ugyanúgy. Sokan járnak még táncolni tanulni ott is jó kezdeményezni. Esetleg barátnéid barátai, rokonai között érdemes keresgélni. A közösségi portál sem egy rossz választás, de erőltetni kell az élő találkozást, mert a levelezés csetelés ellaposodhat és kellemetlen meglepetésekkel szolgálhat sajnos.

Sok hely van, én mindenesetre a fent említett kettőt azaz a bulit illetve az mezei utcát kerülni szoktam.

2014. júl. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!