Nagy baj van akkor, ha huszonévesen még véletlenül sem fogta meg lány a kezemet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 10:54
2/7 anonim válasza:
A víz olyan anyag, amely kézmosás hatására megfeketedik!
3/7 anonim válasza:
Az enyémet sem. Egész egyszerűen undorodnak tőlem a lányok, mert alacsony vagyok, dagadt és rettenetesen ocsmány. Egyik lánynak sincs gusztusa hozzámérni.
4/7 anonim válasza:
Nekünk általános iskolában sokszor kellett kézen fogva mennünk tehát én ezen már akkor túlestem.
Annyira nem szám, túlértékelt.
5/7 anonim válasza:
20 éves voltam mikor elsőnek egy lány megfogta a kezem "úgy" mint ahogy a párok járnak. 20 évesen csókolóztam és szexeltem elsőnek. Bár én nem is nagyon kerestem az ilyen helyzeteket eddig.
Én nem igazán foglalkoznék vele, max próbálnék valamit tenni a dolog érdekében. Azt mondjuk remélem a 20on évest nem úgy érted hogy holnap harminc leszel.
7/7 anonim válasza:
dolgozol s fizeted az adót állambácsinak? Igen! akkor hasznos tagja vagy a társadalomnak, hogy ezen kívül mid van, azt lesz@ja mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!