Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez csak nekem kiábrándító?

Ez csak nekem kiábrándító?

Figyelt kérdés

A huszonéves lányok akikkel ismerkedek, kapcsolatból ugranak kapcsolatba, azaz max. 2-3 hónapig szinglik (és ez már soknak számít nekik). Így egy év alatt van legfeljebb 4-5 partnerük.

Hogyan tudnék ilyen lányokat tisztelni és megbecsülni?

Van kivétel? (aki nem azért szingli hosszabb ideig, mert ronda, hanem azért mert vannak elvárásai és nem mond minden helyes srácnak igent)

2014. júl. 19. 07:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

:D

Nagyon fiatal vagy még....

2014. júl. 19. 08:52
 22/27 anonim ***** válasza:
12%
Az első kommentedig olvastam. Miért ne lehetne tisztelni??? Te érted ezt a szót?? Azért lehet sőt kell tisztelni, mert embertársad, aki egyelőre nem követett el semmit ellened. Vagy te minden embert az alapján ítélsz meg, hogy hány partnere volt? Mindenkitől megkérdezed? Jobb is, ha nem érdeklődsz a lány után...
2014. júl. 19. 08:55
 23/27 anonim ***** válasza:

" én csak rongyként tudnék rá tekinteni"

Szerintem nagyon éretlen, szűklátókörű és begyöpösödött vagy.

Mivel te is csak "beéred" az ilyen kapcsolatokkal, nem vagy különb az ilyen lányoknál. Neked sincs tartásod, te se várod meg azt, aki igazán hozzád illik, ergo milyen jogon ítélsz el bárkit is. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy te se csak 2 lánnyal szexeltél eddig. Akkor mire fel ez a nagyképűség?

Én olyan nő vagyok, aki megszűri rendesen a kínálatot, és várok ha kell, de hozzád hasonlókkal sose kezdenék. Mindig megnézem, hogy előtte milyen lányokkal kezdett, az sokat elárul az illetőről...

2014. júl. 19. 08:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Persze lehet álomvilágban élni. Lehet egyedül élni, mert szigorú követelményeinknek élünk.

Az a rongyozás egy kicsit erős volt és feltételezem én is nagyon fiatal vagy azért vannak ilyen gondolataid. Én a párom 23 évesen ismertem meg. Mindketten 23 voltunk. Ő is 8+? -os. 29 éve vagyunk együtt! Jóban, rosszban! A feleségem, a barátom, a szeretőm! Összetennéd még a kezed, hogy ilyen akadna! Talán egy nő, egy ember értéke nem a te hiúságodtól függ!

2014. júl. 19. 12:17
 25/27 A kérdező kommentje:
26 vagyok. Relativ hogy ez mennyire fiatal. Viszont átéltem már ezt-azt...
2014. júl. 19. 12:49
 26/27 anonim ***** válasza:

Nos, én kivétel lennék. 22 éves vagyok, szép nőnek mondanak, és egy kalandom sem volt, összesen 3 emberrel feküdtem le, mindegyikkel kapcsolatban. Volt olyan, hogy évekig voltam szingli.

Viszont még így is, hogy nem érint a kérdésed, undorítónak tartom a hozzáállásodat, és részedről az igencsak érdekes értelmezését a tiszteletnek.

2014. júl. 19. 13:35
 27/27 anonim ***** válasza:

én értem, hogy a mi a kérdezőnek a problémája. hogy vannak olyan lányok (és itt most nem azokra gondolok, akik próbálkoznak, mert nem találták meg az igazit, és nem szeretnének leragadni egy rossz kapcsolatban, akiknek minden héten, de legalábbis minden hónapban új pasijuk van, és az éppen aktuális fiúcskának irkálják, hogy életem szerelme, meg hasonló cukiságokat. aztán rá 1-2 hétre a következőnek ugyanezek az "örökre csak téged szeretlek" szövegek lesznek irkálva/mondva. ameddig ez csak a szóbeli dolgokban merülne ki, nem is lenne gond. csakhogy ezek a csajok általában le is fekszenek az aktuális alkalmi vagy rövid ideig tartó partnereikkel. nem illetném őket semmiféle riherongy vagy egyéb jelzővel, mert nem az én dolgom. de nem feltétlenül tartom ésszerűnek ezt a viselkedést.

én 2,5 éve vagyok szingli az utolsó kapcsolatom óta. voltak próbálkozók, de egyiknél sem éreztem, hogy megfelelő lenne. nem azért, mert nagyok az igényeim, egyszerűen csak rossz emberekkel hozott össze a sors. és csak azért, hogy legyen valakim, nem ugrok bele egy kapcsolatba. persze ezt meg nevezhetjük a másik végletnek is...

2014. júl. 19. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!