Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, kiábrándító, ha egy...

Lányok, kiábrándító, ha egy srác bevallja az érzelmeit?

Figyelt kérdés

Nem ábrándultok ki belőle?

Hogyan gondolkodtok utána a srácról?

Nem általánosítani akarok, de ezt nem egy embernél olvastam már, hogy ha egy srác úgymond "megadja" magát, akkor az elérhetővé válik, és mivel nem elérhetetlen, ezért már nem vonzó.

(nem azt mondom, hogy minden lánynál ez van, ez nem általánosítás)

Ezért is kérdezlek titeket, hogy nektek mi a tapasztalataitok.

2014. jan. 22. 15:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
De ha egy srác nem mondja el,hogy mit érez a lány iránt,akkor honnan tudja a lány,hogy az a pasi mit érez?Vagyis gondolom nem mindig egyértelmű mindez nektek lányok nem?
2014. jan. 22. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem az, tök normális, és jól esik a lánynak h a pasija ilyeneket érez iránta és el is mondja.

Persze itt nem az alaptalan első-randin-szerelmet-vallok hülyeségről beszélek, hanem ha már kialakult a kapcsolat.

2014. jan. 22. 15:27
 3/11 anonim válasza:
89%
nem kiábrándító,inkább jó érzés:))
 4/11 anonim ***** válasza:

Kiábrándítónak semmiképp sem az!

De nem mindegy hogy a 3. randin vagy 2 hónap után vall szerelmet. Főleg ha a lány nem úgy érez...

5/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha elmondja az érzelmeit, mert így tudom, hogy hogyan is érez irántam pontosan. Nyilván ez tettekből is kiderülhet, de jólesik, ha ki is mondja.
 6/11 anonim válasza:

Szerintem annyira nem..

bár én fiú vagyok!

az a lényeg h teljesen sohasem adom meg magamat, mert akkor látja a gyengeségemet. Amit te el akartál ezzel mondani az-az, h míg elérhetetlen vagyok egy lány számára addig látja benne a kihívást..

..de ha kiterítem neki a lapjaimat akkor hitelességem vesztem. Ez nem azt jelenti h bunkó vagyok a lányokkal, csak határozott maradok magamhoz. A lányok többsége ugyanis ezt kedveli.

2014. jan. 22. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

legutóbb mikor elmondtam egy lánynak, hogy szeretem, meghalnék érte stb, stb, stb--->vereség lett a vége--->totál bukás....:s

soha többé nem leszek őszinte az tuti, mindig lesznek lapjaim amiket csak akkor fogok ezentúl megmatatni ha tuti a kapcsolat..ez jó tanulópénz volt.

2014. jan. 22. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom...

Ha elmondja akkor (persze nem mindegy hogyan mikor és én mit érzek) és én nem szeretem csak barátok vagyunk akkor,utána máshogy nézek rá...

Aztán annyira nem szeretem ha ezzel kezd. Ne jöjjön hozzám oda hogy "Szia meghalnék érted imádlak!" elején bűvöljön el engem. Ejtsen rabul! Utána elmondhatja hogy szeret vagy szerelmes belém stb... de ott se vigye túlzásba. Majd az idő múlásával mondja hogy "BÁrmit odaadnék érted" ha ezt azonnal mondja akkor is jól esik de utána meg nem lesz annyira ... hogy is mondjam... nem lesz annyira meg az hogy úr isten tényleg szeret! Szóval szerintem mindent sorjába. És ha egyszerre mondaná el nem ábrándulok ki belőle de mint párral elöttem szólóval kiteríti az összes lapját. Legyen minden kapcsolatba izgalom szenvedély... Ha ez az elején ellövi mindennel akkor..

2014. jan. 22. 15:58
 9/11 Barbika107 válasza:
EGYÁLTALÁN NEM AZ!
2014. jan. 22. 16:44
 10/11 anonim válasza:
Az az igazi férfi, aki fel meri vállalni az érzéseit, még, ha nehéz akkor is, szóval nehogy rosszul érezze magát ezért egy fiú sem, pont, hogy büszkének kéne magára lennie. Ha pedig egy lány ezért hagyja a fiút, akkor csak magát írja le.
2014. jan. 22. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!