Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez csak nekem kiábrándító?

Ez csak nekem kiábrándító?

Figyelt kérdés

A huszonéves lányok akikkel ismerkedek, kapcsolatból ugranak kapcsolatba, azaz max. 2-3 hónapig szinglik (és ez már soknak számít nekik). Így egy év alatt van legfeljebb 4-5 partnerük.

Hogyan tudnék ilyen lányokat tisztelni és megbecsülni?

Van kivétel? (aki nem azért szingli hosszabb ideig, mert ronda, hanem azért mert vannak elvárásai és nem mond minden helyes srácnak igent)

2014. júl. 19. 07:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
30%

Huszonéves lányoknál egy kicsit gáz.

De amúgy valamikor ki kell éljék magukat....

Az sem jó ha 15 évesen összejön valakivel és az egész életét 1 pasival éli le. :-)

2014. júl. 19. 08:09
 2/27 A kérdező kommentje:

Oké csak amikor valaki azzal henceg nekem randin hogy 21 éves kora ellenére volt 8(!) komoly(?) kapcsolata (és mint kiderült utólag a kalandokat bele sem számolta), az ilyen lányokat hogyan lehet tisztelni?

Találok vajon olyan lányt majd, aki úgy élt, hogy lehet tisztelni?

2014. júl. 19. 08:11
 3/27 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek igen. Én pl az első kapcsolatom után 2 évet voltam egyedül. Sokan mondták legyen valakim, de én jól éreztem magam egyedül. Több időm maradt az elmúlt hosszú kapcsolatom lezárni, több idő maradt a barátokra, önmagamra. Később pedig újult erővel vágtam bele egy új kapcsolatba, ami már több éve tart... :) 24L
2014. júl. 19. 08:13
 4/27 anonim ***** válasza:

8 komoly?

Az hogy sikerül?

Egy komoly kapcsolat szerintem legalább egy év.

5/27 anonim ***** válasza:
Hat ha egy ev alatt tenyleg 4-5 kulonbozo partneruk van az de, kiabrandito es nem nagyon tudsz vele mit tenni. En lany letemre is zavaronak tartom eszt mert persze halalosan szerelmesek az egyik pillanatban de aztan kovetkezo honap ugyan ez csak egy masik pasival. Ez nem tisztelendo. Be kell hogy valljam hogy mi ahogy az exemmel HIVATALOSAN is szakitottunk (az utolso 2 honapban szinte nem is beszeltunk meg akkor mar mindenki tudta hogy masik baratnoje is van), utana olyan 2 es fel honap utan jottem ossze a jelenlegi baratommal. Kicsit gyorsan ereztem eloszor de majdnem hogy szerelem volt elso latasra szal nem foglalkoztam az idovel.
 6/27 anonim ***** válasza:
És a lényeg kimaradt: a mostani párom a 2. párom, és nem is szeretnék többet! :) 3-as voltam. :)
2014. júl. 19. 08:14
 7/27 anonim ***** válasza:
58%
Ugye a 21 éves pasikat se tiszteled, akiknek már több mint 8 nőjük volt!
2014. júl. 19. 08:19
 8/27 A kérdező kommentje:
humbakferi: megadjam a számát és megkérdezed tőle? mert engem nem nagyon érdekel :) ezzel számomra teljesen közömbös lett.
2014. júl. 19. 08:20
 9/27 A kérdező kommentje:
Shank: 20onéves pasiknál már csak statisztikailag is más a helyzet :) van akinek jóval 8 alatt volt, van akinek pedig jóval 8 felett. Hiszen a lányok egy bizonyos típusra buknak és azt adogatják egymásnak kézből kézbe.
2014. júl. 19. 08:22
 10/27 anonim ***** válasza:

Ha csinos és szép küldjed a számát.... :-P

Hány partnere volt eddig?

25-30?

2014. júl. 19. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!