Miért van az hogy ti férfiak azt mondjátok, hogy olyan lányok legyünk akikért küzdeni kell, mégis a pláza pi**ákra, a könnyen kapható tini-ri*ikre buktok?
Figyelt kérdés
Ha tagadnátok se hinném hogy ez nem így van ahogy le írtam, mert akár hányszor sráccal alakult valami, alapból küzdeni kell értem , és inkább tovább állnak egy könnyü vérüre .2014. júl. 18. 23:03
41/41 gabriell88 válasza:
Oh és a csavar az utolsó történetben, hogy 3 napig én "futottam" a mostani vőlegényem után.Ugyanis 100 km volt közünk és állítása szerint, elbizonytalanodott, hogy működő képes lesz e ez a kapcsolat , ha hazaértünk Mo.-ra,de aztán hiányoztam neki.pedig 3 nap után odaadtam magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!