Miért van az hogy ti férfiak azt mondjátok, hogy olyan lányok legyünk akikért küzdeni kell, mégis a pláza pi**ákra, a könnyen kapható tini-ri*ikre buktok?
Akkor miről is beszélünk?Még 15 vagy..ráérsz bakker..
Bőven van időd a szerelemre,hiszen gondolom még nem ért csalódás..majd találsz egy normális fiút,nem mindegy férfi egyforma,mármint én eddig találkoztam ilyennel is olyannal is,de aki többet akar,az ugyis udvarolni fog,szerelmet akar..Ezt még ráérsz kitanulni..:)
K_urvára nem értem mit kötöttél belém?Azzal hogy még az udvarlásnál azt irtam hogy ezt az egészet nem képesek kivárni egyes személyek?A randizást meg stb..ezt mondtam..nem azt amit te irtál nekem válasz ként..nem értem miért,vagy honnan jöttem én a képbe?
Amúgy meg nem,nem fogom alaphelyzetbe helyezni,mi lessz?Átnyúlsz a képernyőn? Te kötöttél belém..Amúgy lány vagy vagy pasi?
Fiatalon még mindenki pláza cicát akar d..ni
De utana a család alapítást és a háztartást már nem velük kepzelik el
"mármint ezt ne is tagadják,a férfiak,de ezt is alig tudják kivárni.."
vs.
"az udvarlásnál azt irtam hogy ezt az egészet nem képesek kivárni egyes személyek"
Konkrétan leszemétládáztad az összes bakot, de teljesen mindegy, biztos én vagyok hülye, és nem értem a dialektusod, hogy "férfi" alatt "néhány férfit" értesz. Kezdeményezem az értelmező szótárban való módosítást is, ha gondolod.
Kedves kérdező!
Bár én nő vagyok(26), de ha nem bánod megosztanék veled 2 történetet.Mikor Budapestre kerültem,regisztráltam egy párkereső oldalon.Vol is egy srác aki nagyon szimpatikus volt.találkoztunk.Majd az első randinkon megkért, hogy ugyan menjek már föl hozzá, mert a szobatársa még soha nem látott ilyen gyönyörű nőt, mint én.Persze rögtön tudtam mire megy ki a játék.belementem, jó lecke lesz gondoltam.Felmentünk.bekísért a hálószobába, megmutatni és kért foglaljak helyet, mindjárt jön.Váltott pár szót a szobatársával, majd bejött hozzám.Amint belépett , rögtön közöltem vele, hogy szeretnék még egy kicsit beszélni vele, a konyhában ha lehetséges.Meglepődött, de belement.Leültünk , és én hozzákeztem.Elmondtam, hogy természetesen tudom, mire megy ki a játék, de én nem ilyen kapcsolatot keresek.Tudom, hogy nem én vagyok ma az egyetlen lány akit ide felhozott valószínüleg ugyan ezzel az indokkal, de szexre ma ne számítson.Elvörösödött én meg elnevettem magam.reggelig beszélgettünk.Majd másnap felhívott délután, hogy szeretne még egyszer találkozni velem.Mondtam neki, hogy nem érek rá, mert egy barátommal találkozom, akinek épp szülinapja van és terveztem egy programot.De addig erősködött, míg belementem egy futó taliba.A barátom,akivel megr tizen pár éves korom óta nagyon jó barátságban vagyunk, férfi.(ha nem derült volna ki)Pár szó váltása után, mondtam a srácnak ne haragudjon, de sietünk és már rohantunk is a buszhoz.Mikor felszáltunk, kaptam egy sms-t, hogy ő neki nagyon tetszem és szeretne velem komoly kapcsolatot.Nem válaszoltam neki estig.Ennek a vége az lett hogy egy évig együtt voltunk.
A másik történet:
Az egyik ismerősöm szólt, hogy mennek Horvátországba és van még 2 szabad hely.Mivel olcsó volt , így jelentkezteünk a barátnőmmel.De végül a barátnőm nem tudott eljönni,így egyedül mentem el.A haveromon kívül senkit nem ismertem.Ott találkoztam egy sráccal,akivel már az utazásunk elején is jöl kijöttünk.3-dik napon lefeküdtünk.Ennek 3 éve,Szeptemberben hozzá megyek :) Szóval én csak azt tudom javasolni.Hogy igenis látszik az egy férfin illetve a viselkedésén, hogy mit is akar valójában.De mindenkit egy kalap alá venni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!