Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy ti férfiak...

Miért van az hogy ti férfiak azt mondjátok, hogy olyan lányok legyünk akikért küzdeni kell, mégis a pláza pi**ákra, a könnyen kapható tini-ri*ikre buktok?

Figyelt kérdés
Ha tagadnátok se hinném hogy ez nem így van ahogy le írtam, mert akár hányszor sráccal alakult valami, alapból küzdeni kell értem , és inkább tovább állnak egy könnyü vérüre .
2014. júl. 18. 23:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Én viszont kíváncsi lennék arra, hogy te mégis hány éves vagy?
2014. júl. 18. 23:25
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

"de nem szandekozom beadni a derekam a szexert"

Tehát a te értelmezésedben a küzdés azt jelenti, hogy sok-sok fűzés, bók után megfektethet majd a srác. Hát gratulálok. Van ám színvonal... :D

2014. júl. 18. 23:27
 23/41 anonim ***** válasza:
Én sem adom oda a testemet csak úgy bárkinek, ennél azért több eszem van!
2014. júl. 18. 23:28
 24/41 Ramcsiii ***** válasza:
89%
Én úgy gondolom előbb meg kell egymást jobban ismerni,ki ismerni,randizni..stb..Nem mindjárt az ágyba szaladni valakivel..De csak én gondolom igy.
2014. júl. 18. 23:30
 25/41 anonim ***** válasza:
#24: A kérdező nem így gondolja, őérte meg kell küzdeni. :D
2014. júl. 18. 23:31
 26/41 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Nagyon helyesen tetted amit tettél, ha a srác meg csak a szexre hajt, egyszerűen el kell hajtani, rühellem az olyan srácokat.

De engedd meg, hogy kicsit a "másik oldalról" is rávilágítsak a problémára. Én egy normális, senkit soha nem hülyítő, őszinte és kedves srácnak tartom magam, mégsem találok egyetlen olyan lányt sem, aki ezt értékelné. Mert én meg pont úgy veszem észre, hogy a lányok nagy többsége a link srácokat akarja, akik meg sok esetben csak szexet akarnak. Ez itt a fő probléma, ami a férfiak oldaláról is megjelenik csak másképpen.

20/f

2014. júl. 18. 23:32
 27/41 Ramcsiii ***** válasza:
De 25-ös szerintem ez az..mármint ezt ne is tagadják,a férfiak,de ezt is alig tudják kivárni..
 28/41 A kérdező kommentje:
Nem ez nallam azt jelenti, hogy legyen kedves aranyos ne bunkozzon, udvaroljon aztan "kapcsolatba" kezdek vele es majd ha mar odaig eljut a kapcsolatunk lefekszem vele..nem vagyok az az egy het utan a tied vagyok, meg a megcsak nemis vagyok a baratnoje de dug, tipus , nekem,kell a kapcsolat hogy megismerjem erdemes lenne e egyaltalan lefekudni vele. Egyebkent 15eves vagyok.
 29/41 anonim ***** válasza:
#27: Neked is high five, hogy eddig csak a megfektetésed volt a cél az általad "kiválasztott" férfiegyedek részéről. Úgy kell nektek!
2014. júl. 18. 23:33
 30/41 anonim ***** válasza:

"Egyebkent 15eves vagyok."

Jaj bocs, akkor még várj vele 3-4 évet, és inkább arra koncentrálj, hogy iparilag hogyan állítják elő a hidrogént. (gyengébbek kedvéért: tanulás)

2014. júl. 18. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!