Miért van az hogy ti férfiak azt mondjátok, hogy olyan lányok legyünk akikért küzdeni kell, mégis a pláza pi**ákra, a könnyen kapható tini-ri*ikre buktok?
"de nem szandekozom beadni a derekam a szexert"
Tehát a te értelmezésedben a küzdés azt jelenti, hogy sok-sok fűzés, bók után megfektethet majd a srác. Hát gratulálok. Van ám színvonal... :D
16-os vagyok.
Nagyon helyesen tetted amit tettél, ha a srác meg csak a szexre hajt, egyszerűen el kell hajtani, rühellem az olyan srácokat.
De engedd meg, hogy kicsit a "másik oldalról" is rávilágítsak a problémára. Én egy normális, senkit soha nem hülyítő, őszinte és kedves srácnak tartom magam, mégsem találok egyetlen olyan lányt sem, aki ezt értékelné. Mert én meg pont úgy veszem észre, hogy a lányok nagy többsége a link srácokat akarja, akik meg sok esetben csak szexet akarnak. Ez itt a fő probléma, ami a férfiak oldaláról is megjelenik csak másképpen.
20/f
"Egyebkent 15eves vagyok."
Jaj bocs, akkor még várj vele 3-4 évet, és inkább arra koncentrálj, hogy iparilag hogyan állítják elő a hidrogént. (gyengébbek kedvéért: tanulás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!