Miért van az hogy ti férfiak azt mondjátok, hogy olyan lányok legyünk akikért küzdeni kell, mégis a pláza pi**ákra, a könnyen kapható tini-ri*ikre buktok?
"es ne sirjanak ha nem talalnak normalis not :)"
Miért, vannak "normális" nők is? :D
Én egy teljesen normális lány vagyok, nem az a deszkafa több kiló sminkkel, üres aggyal, szóval a rendes fajtából vagyok, sokan azt mondják milyen aranyos vagyok, még sincs senkim, mert nekik csak a külső a lényeg.
18L
Én azért mégiscsak megcáfolnálak, elnézést.
Itt tisztázni kell először is hogy mit jelent a küzdés.
Fentebb írta már valaki, hogy a nőnek jeleznie kell a férfi felé, hogy jól csinálja amit csinál, bejön neki ahogy udvarol, szereti ezt a stílus, avagy ha nem így van jelezni hogy ez így nem oké.
Ha ezt te olyan értelemben mondod, hogy nem adod magad könnyen, tehát nem fekszel le hamar az adott sráccal, ahhoz gratulálok. És lehet hogy sajnos ilyen srácokkal hozott össze a sors, de nekem olyan lány biztos hogy soha az életben nem kellene, aki már 4-5 randi után szexelni akarna, és nem vagyok egyedül hidd el, ne általánosíts mert sosem vezet eredményre.
"alapból küzdeni kell értem"
Eszem-fаszom megáll.
15-ös...ott a pont.. Na és most mit válaszoltok? Rendes lányokkal is egytől egyik kiba sztok..Kivétel akad,de kevés.
nem kell sokat küzdeni,csupán nem kell úgy kezelni mint egy darab húst..hanem kedvesnek kell lenni! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!