Bejövök neki vagy csak csajra van szüksége?
Figyelt kérdés
Nőcsábász híre van, de én még sem úgy gondolom. Társaságban voltunk és előtte pár nappal nagyon összevesztem vele, amit meg is bántam nagyon-nagyon. Az este ki akart békülni velem, (rám nyomult, simogatott stb..) de én meg elküldtem a ... És másnap már más csajjal volt. Akkor ezt minek vegyem le ? Értelmes válaszokat kérek, köszönöm. 15/L2014. júl. 18. 11:15
1/5 anonim válasza:
csak nekem baxxa ki a szemem??????
"rám nyomult, simogatott stb" "És másnap már más csajjal volt"
csak a tested akarta egy estére...ennyi...bocs ez van...sok pasi ilyen...ne éld bele magad a kapcsolatba vele...
21F
2/5 Sajtoreferens válasza:
A világon semmit nem jelentesz neki. 35 / F
3/5 anonim válasza:
"Nőcsábász híre van,"....."rám nyomult, simogatott stb.."...."másnap már más csajjal volt" Biztosan megvagytok 15 évesek? Viselkedésböl inkább 11...13-ra tippelnék.
4/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm azért, nekem is ez járt a fejemben de azzal hitegettem magam hogy biztos nem igyvan rendes meg minden .
2014. júl. 18. 11:21
5/5 anonim válasza:
nem, csak kellett volna neki egy csaj estére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!