Mi a véleményetek? Bejövök neki? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akit minden nap láttam még amikor suli volt, és jövőre is fogom látni.(buszon). Igazából 10 km választ el minket.Nekem régóta bejön és mindig is szerettem volna valahogy a tudtára adni, de féltem hogy elkotyogja a már jól ismert 'köcsög' baráti körének.Ő is szokott engem nézni a buszon, mert ő a haverjaival velünk (velem és a barátnőimmel) ül szembe a buszon.Mindig csak úgy néz amikor én őt nem. Amikor én nézném őt akkor mindig összeütközik a tekintetünk..Mindig elcseszem:DD Utoljára egyik haverommal "ráirattam" fb-n hogy megtudjam hogy bejövök e neki. Mindegy hogy azt mondta próbálkozik inkább másnál. Vagy is az jött le nekem hogy folyton bámul(tök cuki:$$) de azért mégsem merne rámírni. Mi a véleményetek erről? Örülnék ha valaki segítene. Az hogy én írjak rá ki van zárva! :DD Üdv: Csak egy szerelmes lány:* :$$$2014. jún. 30. 15:47
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam hogy ha összeütközik a tekintetünk, akkor mindig gyorsan elfordulunk és én próbálok nem hangosan röhögni, hanem csak ő is meg én is mosolygunk egyet úgy hogy elfordulunk..:DD
2014. jún. 30. 15:50
2/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Ne legyél p.csa, hanem írj rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pcsa azért mert nem írok rá..;) Meg van az okom. Ráadásul egyszer ráírtam,aztán eljátszottam hogy ezt nem is neki akartam írni és itt beégtem rendesen...Ja és amúgy júliusba lesz a szülinapja..Mi a jobb? Ha üzibe írok neki vagy idővonalra?:o
2014. jún. 30. 16:05
4/6 anonim válasza:
Döntsd el, legyél picit önállóbb.
5/6 A kérdező kommentje:
ha eltudnám dönteni nem írnám ki az oldalra..:/
2014. júl. 1. 15:08
6/6 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy találkozik a tekintetek még nem kell semmire gondolni.
Beszéltetek már a haverjai nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!