Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Először úgy indúlt az egész, hogy osztálytársam lett (sokan mondják hogy hátrány meg az is hogy előny) meg a suliba vele kellett táncolnom aminek kimondottan örültem és ő válsztott párjának, aztán több éjszakán keresztűl beszélgettem vele (chatan). Elmendtünk osztálykirándulni ott fürödtünk első napon és nagyon jól elvoltúnk egymással szórakoztúnk meg ilyene aztán a szálláson a szobáink egymással szembe volt és átmentem hozzájuk és úgy alakúlt hogy vele aludtam, eddig nem is volt semmi baj de utánna való napon meg hozzám se szólt rám se nézett meg semmi mint ha nem is lettem volna ott azóta nem is beszélgettem vele és ez az én nagy dilemmám meg hogy nagyon beleszerettem!...2014. jún. 24. 23:50
1/4 anonim válasza:
Szeretethiánya volt, és kellett neki egy àgyastárs... Vagy túlzottan kimutattad az érzéseid és beparázott...
2/4 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Amúgy ez volt a mi osztálykirándulásunkon is csak az alváson kívül más is volt.
3/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2014. jún. 25. 08:50
4/4 anonim válasza:
És ugye te vagy a lány? Kezdeményezz, ha bejössz neki nyert ügyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!