Most szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Ma az történt mikor mentem a buszhoz (mert ma volt az évzáró),hogy az egyik lány ismerősöm rámszólt ,hogy várjam meg (így tettem).Elkezdtünk beszélgetni mire ő egyszer csak belémkarolt.Ezután olyanokat beszélt hogy már régöta szeretne jobban megismerni meg hogy most helyesebb vagyok mint hosszúhajjal meg hogy zavarban van.Ès ,hogy alig mert megszólítani ,hogy várjam meg.Amúgy van barátja.Bár azt még hozzátaszem ,hogy már páran mondták korábban is ,hogy bejövök neki de én azt hittem csak viccelnek.És korábban mikor vártuk a buszt sokszor rajtakaptam hogy engem néz.#lány.Szerintetek
2014. jún. 27. 21:17
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen igen. (Bár nem ismerem, de ez egy 90%-os igen.)
2/6 anonim válasza:
Valaki lőjön fejbe... Az jól van hogy a kis jeleket én sem fogom fel, de b*zdmeg olyan szinten egyértelműen érdeklődik irántad amit még egy süket-néma vak is észrevesz.
4/6 A kérdező kommentje:
De még az is a bajom hogy nekem tetszik egy másik lány de most állandóan ő jár a fejemben nem tudom mejiket válasszam bár a másiknak nincs barátja
2014. jún. 27. 21:25
5/6 anonim válasza:
A helyesírási szótárat válaszd kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!