Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék a postásunkkal...

Szeretnék a postásunkkal dugni, de hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

40-es nő vagyok, és megtetszett az új kézbesítőnk. Nagyon szeretnék szexelni vele, de nem merem nyíltan megkérdezni. Soha nem tettem még ilyet, félek hogy visszautasít. Írjak neki levelet és adjam a kezébe? nagyon ciki lenne?

Csak szexre gondolok, semmi egyéb. Hogy csak egyszer vagy többször is, az majd kiderülne.

2014. júl. 17. 22:20
1 2
 11/16 anonim válasza:

Nem házszámot kérdeztem lakásszám emelet ajtóval csak egy utcanevet. Abból szerinted tudom hol laksz okoska?

Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem az én járatomban vagy, mert ott tudják, hogy nős vagyok és semmi pénzért nem csalnám meg holmi tüzelő kis ribizlivel.

2014. júl. 23. 16:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Gratulalok a husegedhez :)

Nyilvan azert kerdezted, amit, mert cseppet sem erdekelt a tema...

2014. júl. 23. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Kíváncsi voltam. Nem kell belemagyarázni semmit, úgyse ismersz.
2014. júl. 24. 15:36
 14/16 A kérdező kommentje:

NOs, ha -tételezzük fel- írok egy olyan utcanevet, amiből van több is Budapesten, akkor azzal többet tudnál? Szerintem nem. Továbbá, soha nem lehetsz benne biztos, hogy nem ismerlek, hiszen azt is tudom, hogy te nem most kaptál új körzetet :)

És rendben, megengedem hogy kíváncsi voltál, lehetsz is, de ugyan mit tudnál kezdeni azzal a bizonyos utcanévvel, ha nyilvánvalóan negatívan állsz hozzám? Esetleg rajzolsz egy szép graffittit a falra?

Szóval akárhogy nézem, a kérdésed indiszkrét.

2014. júl. 25. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Igazad van, mert badarság volt megkérdeznem az utcanevet csak egyszerűen érdekelt, ennyi. Neked viszont ebből az jött le egyből, hogy én akarlak téged holott semmi ilyesmi fel sem merült bennem. Főleg azért nem, mert mint írtam feleségem van és egy 40-es nővel kezdjek ki... (már bocsánat, de hozzám idős vagy)

A kérdésem indiszkrét volt sorry érte.

2014. júl. 26. 10:16
 16/16 anonim válasza:

Ėn csomagos postás vagyok.

Előfordul ilyen!

Nincs semmi gond ezzel,de mi nem kezdemėnyezhetünk.

Hiába a cėlzás,hiába nyitsz ajtót egyszál semmiben...nem szabad.

De ha megkėrdezed,hogy van-e egy kis ideje es lenne-e kedve bejönni valamikor,az más.

Ėn szemėly szerint a másnapot szoktam mondani. Ennek az az oka,hogy mi dolgozunk. Cipekedünk pakolunk. Megizzadunk. Ugy senkihez nem állítanėk be. De másnap erre vigyázok,tudok keszülni.

2017. dec. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!