Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék a postásunkkal...

Szeretnék a postásunkkal dugni, de hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

40-es nő vagyok, és megtetszett az új kézbesítőnk. Nagyon szeretnék szexelni vele, de nem merem nyíltan megkérdezni. Soha nem tettem még ilyet, félek hogy visszautasít. Írjak neki levelet és adjam a kezébe? nagyon ciki lenne?

Csak szexre gondolok, semmi egyéb. Hogy csak egyszer vagy többször is, az majd kiderülne.

2014. júl. 17. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Postás vagyok,lehet hogy a tied,, talán szerencsém lesz,,, merre élsz ?
2014. júl. 17. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Írj nekem!
2014. júl. 17. 22:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Hány éves lehet kb. és hogy néz ki?
2014. júl. 17. 22:22
 4/16 A kérdező kommentje:

1-es, köszönöm, kedves vagy :)

most kaptál új körzetet?

Kb. 35-38 éves lehet. Az a nagyon enyhén vöröses típus.

Nincs elhízva, és mosolygós :)

2014. júl. 17. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:

én tényleg postás vagyok,írd meg priviben a várost,lehet hogy szerencséd lesz,s ismerem.

első voltam.

2014. júl. 17. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Levél... szerintem erős.

Én úgy cserkészném be, h rámosolyognék, pár kedves kérdés... testbeszédet figyelném.... Ha a nyitott feléd, és szimpatizál, akkor a lábfejei feléd fordulnak, + a teste is

(Ha nő ként is bejössz Nézi a szájad, csípőre tett kéz...)

Ha ok, akkor legközelebb egy kicsit kihívóbb ruha, szemkontakus... és és mindenképpen fesztelen hangulatot kell teremtened, mert hát ő sem kezdhet ki veled, gondolj bele, ha rosszul sül el, akkor kirughatják...

(Ha úgy érzed, akkor kicsit pikánsabb témára is terelheted a szót...)

Na mindegy, én valahogy így csinálnám... (Bár ha van barátnője, akkor nem biztos..de a vonzalom erősebb, mint az ész ilyenkor is.)

2014. júl. 17. 23:20
 7/16 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen utolso :)

Igen azert nem merem mert ha van valakije... Az nagyon gaz ha en kipakolok o meg kinevet.

2014. júl. 17. 23:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen.

De az, h kölcsönös-e a vonzódás az leszűrhető egy pár beszélgetésből, és neked sem ciki. Az meg h van-e barátnője... Ha normális, akkor nem megy bele a játékba barátnő mellett...

2014. júl. 17. 23:51
 9/16 anonim válasza:

Bp-i vagy? Melyik utcában laksz?

Egy postás :)

2014. júl. 22. 17:23
 10/16 A kérdező kommentje:

Ja, gondolod hogy majd itt megadom hol lakom...

A kérdésedből ítélve nem te vagy, ő attól intelligensebbnek tűnik hogy itt megkérdezze.

2014. júl. 23. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!