Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek kezdjek el vele...

Szerintetek kezdjek el vele újra beszélgetni?

Figyelt kérdés

2 éve megismertem egy csajt, osztály társam volt.. nagyon de tényleg nagyon jó volt a kapcsolatunk, de nem jártunk, bár én úgy éreztem hogy kicsikét többet érzünk egymás iránt.. (puszi, ölelés is volt) de én már akkoriban us szerettem volna többet tőle csak nem éreztem azt az alkalmat hogy na most kérdezzem meg.

Mostanában szinte nem is beszélgetünk pedig nem is veszekedtünk. Amikor rá írok néha akkor is sziveket írunk egymásnak. Szerintetek érdemes lenne el kezdeni vele újra beszélgetni vele vagy ebből nem lenne járás?

Bocsánat ha hosszú volt, köszi hogy elolvastad :)

2014. júl. 17. 02:49
 1/4 anonim válasza:
Try it!
2014. júl. 17. 02:55
 2/4 anonim ***** válasza:
egy próbát mindenképpen megér szerintem!
2014. júl. 17. 03:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek.

Aztán majd alakulnak a dolgok.

2014. júl. 17. 03:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem írj rá...később talán megbánod, hogy nem tetted meg...ha nem jön össze legalább megpróbáltad, megnyugodhatsz...ha összejön, sok boldogságot :)

Sok sikert!

21F

2014. júl. 17. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!