Lányok, mi a fontossági sorrend?
Mik a legfontosabbak egy srácnál, ismerkedésnél? Kérlek rangsoroljátok, hogy melyik az első második stb.
- arc
- haj
- testmagasság (magas, alcsony)
- testalkat ( vékony, kövér, izmos, stb)
- stílus ( van izlése pl öltözködésben)
- igényes e ( pl tiszta haj, nem ápolatlan)
- személyiség
A lényeg, hogy volt egy betegségem és lefogytam, most próbálom visszanyerni a súlyomat, de nem kónnyű és egy kicsit elvesztettem az önbizalmam.
Egy csaj ismerősöm azt mondta, don't worry mertva lányoknak amúgy is az arc plusz a magasság a lényeg, emellett jó a stílusom, nem vagyok igénytelen és imádnivaló a személyiségem.
Most jelenleg 192 cm és 65 kg vagyok, de a legtöbben többnek saccolnak + kicsit szálkásan izmos. Ja és 20/f
- személyiség
- igényes e ( pl tiszta haj, nem ápolatlan)
- arc
- stílus ( van izlése pl öltözködésben)
- haj
- testmagasság (magas, alcsony)
- testalkat ( vékony, kövér, izmos, stb)
De ez csak lottószerű. nem lehet ezt konkrétan besaccolni. 24L. 165cm/53kg.
Attól függ, hol ismerkedünk. Ha pl nem találkoztunk még akkor : személyiség, arc, stílus-igényesség egyben, haj, testalkat, magasság. De egyébként szerintem együtt nézünk mindent, bármelyik lehet fontos. Nekem pl a haj és annak ápoltsága fontos, mégsem elől áll, ugyanakkor egy nálam alacsonyabbal sem jönnék össze szóval attól, hogy én a végére raktam, még igenis fontos. Remélem így érthető :)
Ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!