Miért utálnak az emberek?
Eddig azt hittem, hogy mással van a baj, de most már tudom, hogy biztos velem. Nem viselkedek kihívóan, nem nagy a szám, inkább visszahúzódó és csendes vagyok, nem bunkózok másokkal, talán azt is figyelem, nehogy megbántsam őket. Megválogatom a barátaimat, kit engedek be a szférámba, de szívesen ismerkedek másokkal is. Viszont amikor ismerkedek - nyilván csak baráti módon -, még oké, de egy idő után pedig minden szó nélkül eltűnik az illető vagy csak nem ír vissza, megszakad a kapcsolat. Nem tudom, miért csinálják ezt, rohadt rosszul esik. :( Legyek akkor partiribi, hátha többre tartanak?!...
20L
és biztos ők is csak baráti kapcsolatot akartak? mert lehet többet csak rájöttek nem lesz belőle több és leléptek...vagy találtak mást helyetted sajnos...
21F
Próbálj meg nem a neten ismerkedni. Vagy ha csak az van, akkor szervezz belőle egy személyes találkozót: bármi sallangos tökéletesen megfelel, kávé, pizza, séta a városban...
A neten beszélgetni lehet, de előbb-utóbb elveszik valamelyik oldalról az érdeklődés.
28F
komolyan!?
minden válaszadó ilyen iq bajnok?
szimplán csak unják a beszélgetést. elég sűrűn megesik. van akit énis kerülök mert már herótom van a sok marhaságától.
aki akar nyugottan lepontozhat, attól még nem lesz okosoabb de mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!