Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért utálnak az emberek?

Miért utálnak az emberek?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy mással van a baj, de most már tudom, hogy biztos velem. Nem viselkedek kihívóan, nem nagy a szám, inkább visszahúzódó és csendes vagyok, nem bunkózok másokkal, talán azt is figyelem, nehogy megbántsam őket. Megválogatom a barátaimat, kit engedek be a szférámba, de szívesen ismerkedek másokkal is. Viszont amikor ismerkedek - nyilván csak baráti módon -, még oké, de egy idő után pedig minden szó nélkül eltűnik az illető vagy csak nem ír vissza, megszakad a kapcsolat. Nem tudom, miért csinálják ezt, rohadt rosszul esik. :( Legyek akkor partiribi, hátha többre tartanak?!...

20L

2014. júl. 16. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondold végig a témákat, amiről beszélgetni szoktatok. Így elsőre, szerintem túlzottan sokat foglalkozol magaddal, erre meg sokan nem kíváncsiak.
2014. júl. 16. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmikép se legyél "partyribi" az nem megoldás..
2014. júl. 16. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem foglalkozom magammal... :/ Ha kérdez rólam, megírom/elmondom a lényeget, de nem regényhosszúságút. Természetesen visszakérdezek, jobban érdekel az illető.
2014. júl. 16. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:
De miután valaki így eltűnik vagy nem ír te se szoktad keresni ?
2014. júl. 16. 09:52
 5/10 A kérdező kommentje:
de szoktam, viszont ha már látom, hogy olvasta az üzenetet (fb-n beszélgetünk), és nem ír vissza napok múlva sem...
2014. júl. 16. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:

és biztos ők is csak baráti kapcsolatot akartak? mert lehet többet csak rájöttek nem lesz belőle több és leléptek...vagy találtak mást helyetted sajnos...

21F

2014. júl. 16. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg lehet csak rossz embereket fogtál ki. Nyugi lesz olyan aki nem tűnik el. Én is voltam hasonló helyzetben, de egy idő után megjött az én szerencsém.
2014. júl. 16. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg nem a neten ismerkedni. Vagy ha csak az van, akkor szervezz belőle egy személyes találkozót: bármi sallangos tökéletesen megfelel, kávé, pizza, séta a városban...

A neten beszélgetni lehet, de előbb-utóbb elveszik valamelyik oldalról az érdeklődés.

28F

2014. júl. 16. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél partyribi,mert nekem úgy biztos nem tetszenél.A visszafogottabb lányokat szeretem,maradj ilyen.Lehet,hogy egyszer találkozunk ;)
2014. júl. 16. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

komolyan!?

minden válaszadó ilyen iq bajnok?

szimplán csak unják a beszélgetést. elég sűrűn megesik. van akit énis kerülök mert már herótom van a sok marhaságától.

aki akar nyugottan lepontozhat, attól még nem lesz okosoabb de mind1.

2014. júl. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!