B3gott3n kérdése:
Milehet velem a baj? Néha úgy érzem hogy senkinek sem kellek és mindenből mindig kiközösítenek. Nemtudom hogy velem van-e a baj azt se hogy az emberék miért utálnak annyira. Ezért fordultam hozzátok az interneten.
Figyelt kérdés
Ez NAGYON SÜRGŐS2013. dec. 30. 10:46
1/6 anonim válasza:
Hello írnál egy kicsit magadról...
3/6 A kérdező kommentje:
De kicsit az vagyok
2014. jan. 5. 09:13
4/6 anonim válasza:
Akkor egy picit légy nyitottabb. Próbálj beszélgetni valamelyik osztálytársaddal, persze ne támadd le. Pl. kérd kölcsön a füzetét, és próbálj valahogy ismerkedni. Mindent bele:)
5/6 anonim válasza:
Egyébként nekem is volt egy osztálytársam, akit kezdetben kiközösítettünk. Nagyon magába forduló volt. Mindenki cseszegette, végül egy barátommal megsajnáltuk, leállítottuk a többieket, és nyitottunk felé, megismertük. Nem is bántuk meg, mert egy nagyon kedves, jólelkű embert fedeztünk fel benne, s most egyike a legjobb barátaimnak.:).
Csak kisebbségi komplexusa volt, idegenekkel szemben még mindig kissé bizalmatlan, zárkózott de már nem olyan mértékben, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!