Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy néger (félvér lány)...

Egy néger (félvér lány) mennyire jönne be nektek fiúk? (fiatalok elsősorban)?

Figyelt kérdés
szóval egy félvér lány aki kicsit karamell de látszanak rajta azért afro vonások mint száj orr haj szívesen összejönnétek vele vagy a bőrszín kizáró ok? (16-20 éves fiúk válaszát várom)

2014. júl. 16. 00:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én elég konzervatív vagyok, rengeteg előítélettel. Viszont ha valaki be tudja bizonyítani (hosszabb ismeredtség során) hogy nem olyan mint amilyennek én gondoltam azzal abszolút semmi bajom :) Pl:Bakancsban járok, de vannak cigány barátaim.
2014. júl. 16. 06:48
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek a kreol lányok.
2014. júl. 16. 06:51
 23/28 anonim ***** válasza:

#19: "Annyit azért tanácsolnék,h ha lehet ne, kopasz, nagymagyarországos pólót hordó pasikra menj rá :D csak egy tipp"

Kopasz vagyok, egyébként világosbarna a hajam, kék a szemem, imádok nagymagyarkodni, punk koncertekre járok, és jobboldali beállítottságú vagyok. Mindezek ellenére két és fél évig jártam egy félvér cigány lánnyal, aki a műveltségével, világnézetével toronymagasan kiemelkedett (vagy inkább elkülönült) a cigányokra jellemző legalja nívótlanságból (-tól). Ő is pont ugyanúgy elítélte a bűnöző cigányokat, az ő családjában is volt 1-2 jómadár, ebből ő mihamarabb ki akart kerülni, neki sikerült.

Aztán sorolom tovább. A gimnáziumi irodalom-tanárnőmben is volt néhány vonó, gyakran gúnyoltuk magunk között. Mindaddig, amíg az iskola előtt meg nem jelent egy bakancsos kopasz ürge amolyan jellegzetes "nagymagyarkodós" öltözetben, s álmunkban sem hittük volna, hogy a tanárnőre vár. És rá várt. A tanárnő odasétált hozzá, megcsókolták egymást és kézen fogva elindultak.

Úgyhogy ennyit az előítéletekről..

2014. júl. 16. 08:52
 24/28 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek
2014. júl. 17. 11:39
 25/28 anonim válasza:
Nagyon szépek tudnak lenni a karamell bőrtónusú lányok, nekem nagyon bejön mindenesetre :). Az, hogy kinek mi tetszik, relatív dolog, vannak csinos fehér, szőke, kék szemű lányok és szinten vonzó sötétebb bőrű, fekete hajú, barna szemű nők is. Nekem az afro vonások is bejönnek, más fiúknak meg nem, ez már csak így megy. Az összkép a fontos, de nálam már előnnyel indulnál. A szüleim egy rossz szót sem szólnának, egyszer feljött ez a téma, hogy mi lenne, ha afro unokájuk lenne és azt mondták, hogy nagyon aranyosak az afro gyerekek :). Amúgy, tényleg magas vagy, de ez a genetika, én 20 éves fiú vagyok és 172 cm alacsony, szívesen cserélnék 177-re :D.
2014. szept. 1. 00:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Nemtudom,nem vagyok fiú, de ki hívná úgy magát, hogy néger? Egyébként hol kaptál te ilyen előítéleteket? Szerintem a félvéreket nem piszkálják ennyire...
2015. ápr. 1. 11:30
 27/28 anonim válasza:
én már nagyon régóta keresek félvér lányt, nekem nagyon tetszenek :) de sajnos még nem ismerek :\ 21/f
2015. dec. 26. 01:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Maradok a véremnel, esetleg a rokon kultúrákkal. Fekete vagy félvér nő soha nem kene.
2017. márc. 22. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!