Mit gondol valójában? Akkor egy nő, ha azt mondja: Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom és most nem akarok egy újat. Kérem, hogy elsősorban lányok válaszoljanak.
Nem jössz be neki annyira, hogy igent mondjon, ezért ezt az "érzékeny" témára alapuló lekoptató szöveget süti el nálad.
Gondold el, ha Brad Pitt kopogtatna, elhajtaná ilyennel?
biztosan van olyan, aki így koptatja le a másikat.
én személy szerint nem, nálam tényleg azt jelenti, hogy nem vagyok túl az előzőn.
Vagy még mindig szeretem, vagy az az érzés, hogy " a pasikban nem tudok bízni és akárki jönne, akár Brad Pitt (bár ő nem az esetem) mindegyiknek megmondanám.
nálam nem is feltétlenül Most, vagy Nemrég kell véget érjen a kapcsolat. Hajlamos vagyok utána még 1 vagy akár 2 évig is szenvedni, mert ilyen alkat vagyok. és akkor senki nem tud hozzám közel kerülni még az sem, aki egyéb esetben, ha békében van a lelkecském, esélyes lenne.
Van azért sok lány, akik ezt nem hülyeségből mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!