Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondol valójában? Akkor...

Lacus88 kérdése:

Mit gondol valójában? Akkor egy nő, ha azt mondja: Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom és most nem akarok egy újat. Kérem, hogy elsősorban lányok válaszoljanak.

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

,, várod hogy telefonáljak látom nem vetted a lapot

"ne haragudj de most nem akarok komoly

kapcsolatot

tudod még szenvedek a régi miatt"

jobb ha tőlem tudod érzékeny a gyerek de csak

szívat

azt jelenti hogy te olyan csúnya esetleg hülye

vagy

két napot se bír ki veled egy dugásért inkább

elhagy’’

2arc

2014. júl. 15. 14:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Én is azt gondolom róla, hogy valóban őszinte volt.

Az igazi lekoptatós duma az az "éppen kialakulóban van egy kapcsolat".

2014. júl. 15. 14:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Én pont ezt értem alatta. Életembe egyszer utasítottam így vissza valakit és pont azért mert pár hete lett akkor vége egy kapcsolatomnak ami nagyon fájt. Ha más miatt nem akarok kapcsolatot megmondom, persze akkor jön a szöveg, hogy bunkó meg válogatós vagyok...
2014. júl. 15. 15:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyat is szoktam mondani és akkor tényleg kialakulóban van egy másik, tehát természetes, hogy mástól már semmit nem akarok.
2014. júl. 15. 15:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Tisztelt 2 arc!

Nem vagyok Brad Pitt kinézetű de nem is tenném magamat rossz helyre. Nem rohadnak a fogaim és még beszélni is tudok. Nem az a szavajárásom, hogy;

fa**om, ge*i,ba**d meg. Ez már úgy gondolom, hogy egy lánynál mindenképpen csak pozitívum lehet.

2014. júl. 15. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond, akárhogy is le lett pontozva, a #2-esnek bizony-bizony igaza van. A példa, a tapasztalat általában azt mutatja, hogy a csajok az előző kapcsolatból rögtön ugranak is a következőbe majdhogynem szünet nélkül, ha... és itt a "ha"-n a hangsúly, szóval ha az új pasi jobban néz ki, mint az előző.
2014. júl. 15. 16:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztos kivételes lány vagyok ezek szerint, hogy a kapcsolataim között 1-2 hónapos szüneteket szoktam tartani. De volt már 1 éves kihagyás is, mert egyszerűen nem akartam kapcsolatban lenni.
2014. júl. 15. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
én csajként mondom,h koptató szöveg. Még nem használtam de a fiú haverjaim ezt szokták kapni
2014. júl. 16. 21:52
 19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy leakar koptatni, de lehet, hogy tényleg úgy érzi, hogy nemrég pofára esett és ezt most ki kell pihennie... Vagy mindkettő...
2014. júl. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!