Elsősorban lányok, nők véleménye érdekel egy barátom viselkedéséről. Ki szeretne segiteni?
38 éves férfi vagyok ,nagyon régen ismerek egy lányt (kb 15 éves kora óta,most 23 éves) . Már akkor is volt kapcsolatom ,ugyanazzal a nővel élek azóta is .Sokszor ugy vettem észre,hogy ha találkozunk ,akkor beszélgetést kezdeményez, odajön ,de soha nem lépett tovább - nem tudtam mire vélni a viselkedést ,de nem is érdekelt mélyebben. Egy ideje azonban azt veszem észre, hogy szivesen vagyok vele,keresem a társaságát. Továbbra is nagyon közvetlen, sokszor aproságok miatt keres ,ma 1 órát fenn volt nálam -de közvetlenül mellém ült le ,de ekkor sem mertem még csak meg sem érinteni - azonban utána rákérdeztem irásban,hogy vajon pofon vágott-e volna,ha megölelem - a válasz az volt,hogy igen:) (igy smilie-val) . Vajon így is gondolja ? Én valahogy úgy érzem,hogy kellenék neki..
Aki járatosabb ebben : hogy viselkedik egy ilyen helyzetben egy nő,ha csak vonakodik ill.ha tényleg nem érdeklem ?
Most nem erkölcsi prédikációra lenne szükségem,hogy nem helyes,mert tudom..de vágyom rá :)
"..de vágyom rá :)"
És az felment? Zárd le a kapcsolatodat és aztán húzd meg, ha jól esik, de addig hagyd!
Megértem, hogy szivesen flörtölsz egy 23 éves lánnyal, szépek,vonzóak,fiatalok... Óóó nagyon szépek tudnak lenni.
Viszont.
ezt hívják kísértésnek. Meg kéne állni, hogy ártatlaan flörtön túl ne legyen semmi, márpedig te már nagyon hajlasz afelé, hogy legyen.
Egy megcsalás érik, egy gyorsvonat sebességével. Biztosan ezt akarod?
Egyébként incselkedett, és megölelhetnéd. (talán mindenféle értelemben is) De biztosan ezt akarod?
megdugod egyszer max--->megcsalod asszonyod
mert itt nagy happy end nem lesz, ez bizonyos.
Nekem nem érné meg, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Uhhh hát szép történet...
Én abból indulok ki, hogy attól, hogy más olyan amilyen nem kell nekem is annak lenni. Ha más nem ennyi különbség lesz köztetek, ha érted mire gondolok.
A legtisztább az, ha ennyire megromlott a kapcsolat, hogy vagy külön mentek, vagy ha ez egyáltalán nem megoldható egyszerűen megbeszélitek, hogy megnyitjátok a kapcsolatotokat.
Akár mint barátok. Szürreális tudom, de hallotam már ilyet. Én óva intelek attól, hogy te is lesüllyedj hozzá, próbálj meg a lehető legkorrektebb úton járni. Ha végképp nem megy, nem fogom azt mondani, hogy ne tedd meg, nem vagyok az apukád, de legalább próbáld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!