Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy néger (félvér lány)...

Egy néger (félvér lány) mennyire jönne be nektek fiúk? (fiatalok elsősorban)?

Figyelt kérdés
szóval egy félvér lány aki kicsit karamell de látszanak rajta azért afro vonások mint száj orr haj szívesen összejönnétek vele vagy a bőrszín kizáró ok? (16-20 éves fiúk válaszát várom)

2014. júl. 16. 00:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen mindenféle...nem vagyok mindenféle :S :(
2014. júl. 16. 00:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszélt az egyik hozzászóló, mert nem a félvér csajok kövérek, hanem a tősgyökeres színfeketék. A félvér lányok nagyon szépek, gyönyörű nőies vonalakkal rendelkeznek, és sok vékony testalkatú található közöttük. Fiatal korukban még ők is inkább rondácskák, de amikor nőiesednek, hihetetlen iramban kezdenek szépülni. És biztatlak, sokunknak bejönnek az afro-fehér félvér lányok. :)
2014. júl. 16. 00:38
 13/28 anonim ***** válasza:
16 évesen elég magas vagy azt az eget.. én csak 163 cm vagyok :D
2014. júl. 16. 00:39
 14/28 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen remélem ez tényleg így van :)

bár az is zavar sokszor amikor megkérdezik a származásom és mondom hogy afro-magyar vagyok akkor mosolyognak vagy bambán néznek :S

2014. júl. 16. 00:40
 15/28 A kérdező kommentje:
apai részről magasak vagyunk nagymamám 185 cm körül volt :) sajnos őt nem ismertem :(
2014. júl. 16. 00:41
 16/28 anonim ***** válasza:
Semennyire; nem bántásból, de nekem csak a fehér lányok tetszenek. Biztosan te is megtalálod majd a megfelelő fiút!
2014. júl. 16. 00:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Na mostmár láthatod h mennyi kanos pasi van erre aki félvér csajt csak tvben látott és abból is indul ki, de ha nem lesz pasid annak véletlenül sem a származásod lesz az oka hanem attól függetlenül nem találnak vonzónak és ennyi, nem kell belemagyarázni ilyesmit, itthon egyenlőre nem olyan vészes az afrikai származásúak társadalmi megítélése.
2014. júl. 16. 00:52
 18/28 anonim ***** válasza:
52%

Én ugyan csaj vagyok, de ismerek egy félvér lány akinek olyan iszonyat szexi pasija van,h hűha... :D komolyan, és imádják egymást. Azt nem tudom,h a szülei mit szóltak hozzá, de én leszarnám ha összejönnék egy félvér vagy akár egy teljesen fekete pasival. Bár másoknak lehet,h fontosabbak a szülői vélemények... ja és az előző iskolámban volt egy félvér kislány (most kb 14 lehet) mindenki arról beszélt egyfolytában,h milyen gyönyörű. Szóval fel a fejjel :) egzotikus vagy. Különleges. Sajnálom,h apukádat bántották. Hazánk sajna még kissé le van maradva ilyen téren. Annyit azért tanácsolnék,h ha lehet ne, kopasz, nagymagyarországos pólót hordó pasikra menj rá :D csak egy tipp

17/L

2014. júl. 16. 01:38
 19/28 anonim ***** válasza:
képet kaphatunk?:)
2014. júl. 16. 01:45
 20/28 anonim válasza:
Persze hogy szívesen összejönnék vele de persze csak akkor ha belsőre is tetszik az illető! :)
2014. júl. 16. 03:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!