Ha nem járok el bulizni, soha nem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Egy s.zar kis faluban élek, itt barátaim nincsenek, meg itt helyben nincs hova eljárni, csak egy kocsma. Bp-n van haverom, de mindig, amikor mondon, hogy menjünk bulizni, soha nem akar jönni mert elmondása szerint "ő már kiélte magát" , szóval nem sok lehetőségem van. Mit tudnék így csinálni?
21/f
2014. júl. 15. 16:16
1/9 anonim válasza:
Költözz be városra albérletbe, ha egyedül nem megy akkor valakivel akiben megbízol. Na persze csak ha dolgozol és valahogy meg tudod oldani a finanszírozást. De előbb utóbb úgy is le kell lépned ha akarsz magaddal kezdeni valamit.
2/9 anonim válasza:
Elkorcsosult a világ, ha már csak züllött bulikban lehet ismerkedni...
3/9 A kérdező kommentje:
pénz nélkül nehéz, persze be szeretnék költözni a városba, de még tanulok, úgyhogy még szülőkkel élek
2014. júl. 15. 16:24
4/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy a bulik mért lennének züllött helyek. A bulizás nem feltétlenül azt jelenti, hogy seggrészegre issza magát valaki, aztán világáról nem tud, trógerek meg mindenhol vannak. Egyébként meg ilyen helyeken lehet legjobban ismerkedni szerintem.
2014. júl. 15. 16:29
5/9 anonim válasza:
Ebből is látszik h keveset jársz bulizni a "városba", amit szerintem jól is teszel. Nincs rá semmi szükséged, hidd el nekem.
6/9 anonim válasza:
Én már voltam ilyen buliban, de egy józan embert nem láttam ott...
7/9 A kérdező kommentje:
"Én már voltam ilyen buliban, de egy józan embert nem láttam ott"
Nem azt mondtam, hogy muszáj aszkétának lenni. Én nagy ritkán ha megyek buliba, én is megiszok pár sört vagy rövidet, de sose iszok túl sokat, csak amíg jól esik.
2014. júl. 15. 16:48
8/9 anonim válasza:
De komolyan alkohol nélkül ne is álmodjon az ember csajról? Milyen elfuserált világ ez?!
9/9 anonim válasza:
Lehet barátnőd úgy is ha nem metsz el bulizni de azért bulin nagyobb az esély.De vigyáz ne csinálj olyat amit megbánsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!