Hol ismerekedhetek meg egy olyan emberrel akivel járhatok? Vagyis hogy én nem járok bulizni meg ilyen helyekre, de mégis jó lenne egy barát. Már több barátnőmnek is a "sokadik" kapcsolata van.
Figyelt kérdés
Nekem meg még barátom se volt...nem hogy első csók. Ne értsen senki félre csak nem tudom hogy hogy működnek ezek a dolgok. Majdnem minden nap azt álmodom este hogy van egy barátom és hogy jól elvagyunk együtt. Barátnőm meg ott smárolgatja a pasiját mellettem én meg nem tudom mit csináljak..........15/L2013. júl. 1. 01:01
1/11 anonim válasza:
Feltételezem, vannak elvárásaid is, méghozzá nem is kicsik. Vagy tévedek?
3/11 anonim válasza:
Mindjárt kapsz vagy egy tucat privátot.
5/11 anonim válasza:
rólam szoktál álmodni. :D
írj privit!
16/f
6/11 A kérdező kommentje:
nekem még nem tűnt fek hogy magasak lennének az elvárásaim..úgyhogy nem nem azok:) és igen tényleg kaptam egy rakat privit..de ez jól esik:))
2013. júl. 1. 01:17
7/11 anonim válasza:
De jo neked..én is így vagyok..tettem fel kérdést és én is kaptam egy rakatot..egy 18 éves sráccal nagyob egy hullámhosszon voltunk csal egy ismeretlen elcseszte itt gyakprin! és a srác látta a kérdést és dobott mert azt hitte hogy én raktam fel :'( (a képfeltöltőre tettem egy képet magamrol hogy a srácnak elküldhessem..publikusan..és valaki felrakta mintha ő lenne a képen..ez miatt ugrott a tökéletes kapcsolat :( )
8/11 anonim válasza:
Teljesen meg értelek. Én is ilyen helyzetben voltam 15 évesen. Igaz azóta volt egy 3 hetes kapcsolatnak nem nevezhető semmi. Pedig semmi baj nincs velem nem vagyok kövér se meg értelmes is vagyok, az elvárásaim sem lehetetlenek. Ez megy nálam már lassan 3 éve pedig meg teszek minden tölem telhetőt. De háát ezen kívül én is már csak álmodozni tudok tovább. :/ :S
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) csak még annyi hogy egyáltalán hol ismerkedhetek valakivel??
2013. júl. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!