Hol ismerekedhetek meg egy olyan emberrel akivel járhatok? Vagyis hogy én nem járok bulizni meg ilyen helyekre, de mégis jó lenne egy barát. Már több barátnőmnek is a "sokadik" kapcsolata van.
Figyelt kérdés
Nekem meg még barátom se volt...nem hogy első csók. Ne értsen senki félre csak nem tudom hogy hogy működnek ezek a dolgok. Majdnem minden nap azt álmodom este hogy van egy barátom és hogy jól elvagyunk együtt. Barátnőm meg ott smárolgatja a pasiját mellettem én meg nem tudom mit csináljak..........15/L2013. júl. 1. 01:01
11/11 anonim válasza:
Nem kell parázni, én sem jártam soha bulizni, és 15 évesen volt az első csókom. Nem árt neten körbenézni, vagy ha van valamilyen hobbid, vagy sport, amivel kapcsolatban több embert megismerhetsz, hát hajrá. Suliban is ha van énekkar, vagy színjátszó kör, táncház vagy valami, lehet emberekkel ismerkedni. Sok sikert, de ne görcsölj rá, ne forogjon ezen az agyad, valamikor csak találsz valakit, arra viszont vigyázz, amit most kapsz privátba, nehogy valami pedofil legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!