Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járok minden héten bulizni?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem vagyok az a nagyon bulizós. Ez hátrány a fiúk szemében? Vagy mit gondolnak róla? Most főleg olyanokra gondolok, akik azért szoktak menni többször.2013. dec. 11. 20:36
1/14 anonim válasza:
Már meg is válaszoltad a kérdést:) :)
3/14 anonim válasza:
kevés helyen tudsz igy ismerkedni, de nem nagy hátrány
4/14 anonim válasza:
Én se szeretek bulizni, de te gondolom olyan pasit szeretnél, aki szeret.
5/14 A kérdező kommentje:
hogy érted? szoval akk hátrány?
2013. dec. 11. 20:38
6/14 anonim válasza:
Általában az ember olyat keres akivel nagyrészt egyezik az életvitele. Szóval egy folyton bulizó fiúnak hátrány is lehet, egy kevésbé bulizónak pedig előny.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem olyat szeretnék aki szeret, csak ha épp akit szeretnék ő olyan, akk mi a helyzet? :D
2013. dec. 11. 20:39
8/14 anonim válasza:
Nálam előny, mert nem járok én se bulizni (zavarna, ha a csajom meg állandóan járna), másnál viszont nem biztos.
9/14 Költőnő? válasza:
Singularity válasza:
Általában az ember olyat keres akivel nagyrészt egyezik az életvitele. Szóval egy folyton bulizó fiúnak hátrány is lehet, egy kevésbé bulizónak pedig előny.
teljesen így van. ideig óráig működhet, de hosszabb távon nem hinném.
kevesebb lesz az együtt töltött idő, a közös élmények.
10/14 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat :) ha van még vélemény akkor jöhetnek :)
2013. dec. 11. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!