Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok! Mi ez a korai...

Fiúk, lányok! Mi ez a korai kopaszodás?

Figyelt kérdés
Nem tudom észrevettétek e ti is, de mostanában egyre több fiatal fiún látom azt, hogy tök korán elkezdenek kopaszodni...már a 17-30 közötti ismerőseim 60-70%-án ezt veszem észre...jó oké, van olyan, aki genetikailag is ezt örökölte, de azért 20 éves korban még nem kéne, nem? Nem lehetséges, hogy a "télen is zselézem a hajam" dolog miatt jutnak el a hajhullásig pár év alatt? Azért gondolok erre, mert akiknél ezt észrevettem szinte állandóan zselézik a hajukat...de lehet hülyeség az összefüggés...szerintetek?

2014. júl. 15. 03:52
 1/7 anonim ***** válasza:
ez amugy tenyleg ezert van. es a zsele egyebkent is szar, nem gyozom a ismeroseimnek elegszer mondani hogy ne zselezzenek, hanem HAJLAKK mert ezerszer jobban nez ki nem undi nem ragad kevesebb kell belole es meg kopaszok se lesznek. dehat hiaba ha nem hallgatnak ram:D
2014. júl. 15. 03:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Akármit csináltok, csak ezeket a gagyi "hajnövesztőket" ne próbáljátok. Kivétel nélkül mind úgy hat, még a ricinusolaj is, hogy blokkolja a tesztoszteron termelést azáltal, hogy kiváltja azt. És kész is a baj, beleszólt az ember a saját hormontermelésébe, és pont ott lesz, mint a testépítők anno a szteroidokkal....
2014. júl. 15. 04:05
 3/7 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, már elkezdtem kopaszodni. Soha nem zseléztem a hajam, kb 5mm hosszúra vágattam mindíg. Érdekes hogy az én korosztályomban is már nagyon sok a kopaszodó srác, pl két volt osztálytársam már teljesen kopasz. Ezen kívül még ismerek jó pár velem korabelit aki szintén kopasz. :/ Nem tudom mitől van ez.
2014. júl. 15. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Zselé nekem is tönkre tette kicsit a hajam, mert kb 2 nap alatt teljesen zsíros lesz, ezért le is álltam már vele jó rég. Nekem is hullik hajmosás közben, viszont nem látszik meg a fejemen, mert marha sűrű a hajam.
2014. júl. 15. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A hajlakk EGYALTALAN nem jobb! Nekem jobban roncsolta mint a zsele!

En inkabb waxot hasznalok, az sem ragad, es ha jo minosegu, akkor 2-3 napra is eleg.

Amugy nem csak a zsele roncsolja a hajat, hanem a folyamatos hajvasalas is. A legtobb srac ra van allva, hogy felfele tornyozza a hajat, vasalva, waxolva, stb., na EZ az ami elbassza.

Mellesleg en is 20 evesen eleg durvan kopaszodom...

2014. júl. 15. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor talán a wax sem túl jó megoldás...nem tudom tényleg mi okozhatja ezt ennyire tömegesen...régen azért ez egyáltalán nem így volt...ha csak a suliban megnézitek a régi tablóképeket, mennyire szembetűnő már a különbség?! Lehet a táplálkozás is közrejátszik...vagy nem tudom...
2014. júl. 15. 19:33
 7/7 anonim válasza:

En egy eve vettem eszre, hogy a homlokomnal elkezdtem kopaszodni 2 oldalt befele. Nagyon merges lettem most is az vagyok. Mosaskor volt, hogy egy mareknyi hajszal hullott ki. Csaladfotokat megneztem es ugy nez ki genetikailag kopaszodok. 15-16 eves koromban pedig nagyon suru hajam volt, nagyon szep is volt, lakkoztam. Egy ideig a lakkra voltam merges, most meg a vilagra!!!! Nöjjel vissza hajaaaam :(((

18/F

2014. aug. 7. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!