Gáz a túl korai kopaszodás?
Mostanában vettem észre, hogy kopaszodok a homlokomnál, nem súlyos, de már sokan mondták, tehát már észrevehető. Nemtudom, hogy most ez genetikai kérdés-e, vagy betegség, de nem hiszem, hogy betegség lenne, nagyapámra vezetem vissza, ő is így kopaszodott, és csak én vagyok olyan magas a családban, mint ő. Linkeltem egy képet, azon a 2-es számú hajforma illik rám. Szerintetek tovább is fog haladni a kopaszodás? Lányoknak mi a véleményük erröl? gondolok itt a képen szereplő hajrol, és a tar kopaszságról. Tudok valamit tenni ez ellen?
És szerintetek mire vezethető vissza a kopaszodás?
Sokak szerint helyes srác vagyok így 1-2 cm-es hajammal, és mondták azt is, hogy jól áll ez a "negyedkopaszság", de gondolom csak nyugtattak. Amúgy 18-éves vagyok, és ezért is vagyok kétségbe esve. Előre is köszönöm! esetleges nyelvtani, fogalmazási hibákért bocsánat, nincs időm át nézni. Válaszokat előre is köszönöm!
hát nem tudom mi okozhatja, lehet a genetika is az oka
csak a véleményemet szeretném elmondani
szerintem egyáltalán nem gáz , nekem is van 21 éves fiú ismerősöm, aki hasonló hajjal rendelkezik, és szerintem ő elég szexi vele :$
szóval nem feltétlen gáz, de konkrétabb véleményhez, látni kéne, h áll, de amúgy akik azt mondják, hogy jól áll, szerintem úgy is gondolják :)
szerintem igen is lehet szexis :)
18/L
Rám a 2A kép illik nagyjából.
Eleinte engem is nagyon zavart,de már kezdek megbékélni vele. Nagypapámnak és fateromnak is így kezdődött.
Szóval nálam valószínűleg genetikai úton öröklődött.
Próbálj ki különböző készítményeket,ha még visszafordítható,akkor lehet hogy beválik valamelyik.
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!