Írjak, ne írjak neki?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel nagyon jóban voltam, de megszakította a kapcsolatot, azaz nem keres sem semmi. Az okát nem tudom, csak nem jelentkezik és kész...
A kérdés az lenne, hogy hamarosan szülinapja lesz, írjak neki vagy sem?
2014. júl. 14. 14:42
2/9 anonim válasza:
Ne írj neki.
Miért írnál, ha ok nélkül megszakította veled a kapcsolatot?
3/9 A kérdező kommentje:
Jó kérdés...
2014. júl. 14. 14:50
4/9 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg???
2014. júl. 14. 14:55
5/9 anonim válasza:
szerintem írj neki...kerested már azóta? mert lehet azt hitte nem érdeklődsz iránta ezért nem írt...
21F
6/9 anonim válasza:
mit jelent az, hogy jóban voltatok? keresett sokszor? hogy szakadt meg a kapcsolat? mert ha korábban sokszor keresett, szerintem üzenetben írhatsz neki szülinapjára, utána hátha elkezdtek beszélgetni. vagy a legjobb lenne, ha felhívnád :) akkor meg pláne ajánlott a beszélgetés. és ha tényleg olyan jóban voltatok, nem lesz nyomulás sem
7/9 A kérdező kommentje:
Röviden összefoglalnám. Nagyon jóban voltunk, ő hangsúlyozta mindig, hogy jó a kapcsolatunk, minden megbeszélhetünk stb., és hát meg is dumáltunk sok mindent. Általában ő írt/keresett többször, mondjuk részben azért, mert elfoglaltabb volt, illetve én nem vagyok az a nyomulós fajta. Ha én írtam neki örült, hogy érdeklődöm felőle. Kivéve a legutóbbi alkalmat, nem válaszolt…Eléggé meglepett, nem számítottam ilyesmire. Rosszul esett/esik még most is. Nem tudom, hogy mi a baj velem.
2014. júl. 14. 15:04
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér, egy boldog szülinapot még nem nyomulás, nem gáz, legalább ha erre se válaszol akkor tudhatod hogy nem érdemes többet keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!