Hogyan írjak rá egy lányra?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem beszélek sokat, és emiatt nehezen ismerkedem. :S Hogyan írjak rá egy lányra aki bejön és én is bejövök neki, ha ő is nagyon csendes? írnátok ilyen sablon szövegeket, vagy tippeket?2014. júl. 5. 23:55
1/9 anonim válasza:
rosszul kezded, nem hogy írjak rá hanem hogy beszéljek vele. annyit írhatsz rá h tali itt vagy ott, de többet nem hogy szereted meg ilyesmi. ha ő is csendes mint te akkor szerintem nincs baj, hogy ő sokat beszél te meg kussba vagy, hanem ugyanannyit beszéltek.
3/9 anonim válasza:
eljössz naplementét-felkeltét nézni??
ott csendben ülhettek egymás mellet és élvezhetitek a látványt aztán..............
4/9 anonim válasza:
Hajrá, nyomass csak neki sablonszövegeket, igaz olyan retek unalmas hogy már hallanom róla is fáj.
5/9 anonim válasza:
szerintem jobb a konkrét nyitás.pl: Szia,Nagyon tetszik benned ez és ez szeretnélek megismerni jobban.Ráérsz ekkor és ekkor itt és itt? személyesen jobb ismerkedni mint chaten ezt ő is értékelni foja majd.
6/9 anonim válasza:
Ne sablon szöveggel kezdj.Egy szia bőven elég.Kérdezd meg pl hogy telik a nyári szünet.
8/9 A kérdező kommentje:
akkor ha sikerül lebeszélnem vele egy találkát miről kéne vele beszélgetni?
2014. júl. 6. 00:01
9/9 anonim válasza:
ismét szedd ki a csillagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!