József_66 kérdése:
Mit írjak egy lánynak akivel egy táborba jó barátságba kerültem, de Győrben lakik, én pedig Pesten ezért nem tudunk találkozni, de tartani akarom vele a kapcsolatot? 17/F
Figyelt kérdés
Nem szerelemről van szó, simán csak tartani akarom vele a kapcsolatot, de a "mizu" olyan elcsépelt :D2014. júl. 10. 17:48
1/5 anonim válasza:
nem az számít mit írsz neki, hanem hogy írtál
ha utána normálisan is el tudtok beszélgetni, akkor egy mizu is jó
2/5 anonim válasza:
Kezdetnek megkérdezheted hogyan érezte magát a táborban, ha ez az egyetlen közös pont.. vagy megy-e a következőre, ha lesz vagy ilyesmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már a tábor óta egyszer, csak akkor egy mizuval indítottam, és nekem ez így nem tetszik :D
2014. júl. 10. 17:59
4/5 anonim válasza:
Írd meg a nevét! Győri vagyok.:DDDd
Amúgy ráírsz pl szia. épségben hazaértél? innentől meg már biztos boldogulsz.:)
5/5 anonim válasza:
mi az hogy nem tudtok találkozni? ott a vonat és lent is vagy. egyébként ha jó barátság, ennek nem kéne nehéznek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!