Írjak neki levelet, vagy ne?
A srác, akivel ismerkedő stádiumban vagyunk minden nap rám ír, de csak mikor fent vagyok facebookon, és olyankor chatelünk, általában 1-2 órát. Ez megy már 2-3 hete. (Személyesen is találkoztunk egyébként.) Úgy tűnik elég érdeklődő, de magáról is szeret beszélni. Most pár napig nem tudunk chatelni, mert csak pár percet tudok fellépni netre, mivel nyaralunk. Viszont szeretném tartani vele valamilyen szinten a kapcsolatot, nem bírom ki, h nem hallok felőle napokig...:$ A telefonálás pedig lehet még korai lenne, meg nem is szeretek telefonon beszélni. Szóval arra gondoltam, h mikor pár percre nethez jutok, írok neki facen egy levelet, vhogy így: "Szia, mizujs veled? itt tökjó minden, tetszik a szállás, voltunk itt és itt, ezt és azt csináltuk, blabla....Nem tudom,mikor lesz legközelebb netem,de örülnék ha visszaírnál!" :D Mit gondoltok, hogy fogadná? Vagy inkább egyáltalán ne társalogjunk ezalatt a néhány nap alatt?
20/L
Egyáltalán nem gáz úgy írni valakinek ha éppen nincs fent... majd ha fellép örül neki hogy írtál és visszaír...
A női agy rejtélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!