Hová tűntek a magabiztos, normális férfiak?
Ezt az egész nőgyűlölő hülyeséget tavaly kezdte el egy 24 éves srác, aki állandóan azt hajtogatta, mind kérdésben, mind válaszban, hogy "olyan ocsmány vagyok, senkinek se kellek" meg "mit tegyek, ha kegyetlenül ocsmány vagyok?", sajnáltatta magát, de ha megmondtuk neki, hogy változzon meg, csak kifogásokat keresett. A képe körbejárta a topicot, a legválogatósabb csajok is azt mondták rá, hogy oké, csak egy kicsit fogyjon le, meg szerezzen önbizalmat.
Onnantól kezdtek el elszaporodni az ilyen kérdések, eleinte sajnáltatták magukat, utána csapott át az egész nőgyülöletbe, nem sokra rá az ilyen ostoba, szexista kérdésnek nevezett valamik már olyan gyakoriak lettek, mint a "terhes lehetek-e?" meg "hogy kell használni a fogamzásgátlót?". Aztán megnyílt az Ismerkedés topic és a szerencsétlenek ismerkedési próbálkozásai lettek a listavezetők.
Ennyit a töriről, aludj szépen.
Nem tűntünk sehová, csak nem írunk ki, hű de ronda vagyok, kiröhögnek a tinilányok kérdéseket. :D
Inkább a politika meg az ezotéria rovatért járok fel trollkodni, ha épp nincs semmi dolgom.
De, ha így alakult, hogy hívnak? :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!