Hová tűntek a magabiztos, normális férfiak?
Figyelt kérdés
A legtöbb pasi csak siránkozik, hogy nincs kapcsolata/nem kell a nőknek, miközben nyilván nem véletlen ilyen mentalitással. Lassan tényleg eltűnnek a normális, magabiztos, intelligens, belevaló férfiak és eluralkodnak a túlzottan feminin lények?2014. júl. 13. 20:30
3/17 anonim válasza:
Itt vagyok. :D Engem imádna mindenki.
4/17 anonim válasza:
itt vok bammmeg gyere az enyém vagy már
5/17 anonim válasza:
Hogyhogy hová tűntek? Anni van mint a szemét.
6/17 anonim válasza:
Nem a gyk előtt ülnek... Bár néha olvasok itt értelmes pasiktól hozzászólást, de azok nem is sírnak :)
7/17 anonim válasza:
Ne innen indulj ki, itt nagy részük depis/nőgyűlölő.
8/17 A kérdező kommentje:
A vicc az amugy, hogy az a nehany, akit anno itt ismertem meg, mind nyitott, intelligens, ertelmes pasi. Mostanaban meg nem csak gyk, minden halott, es csak a sirankozas megy. 22L
2014. júl. 13. 20:50
9/17 anonim válasza:
hova tűntek a komoly, egyenes, őszinte, érett nők?
10/17 anonim válasza:
Mert persze CSAKIS a pasik hibaja.
Minden lany kedves,aranyos és csak beképzelik a bajaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!