Fiúk, férfiak, titeket zavar ha egy lány küzdősportot űz?
Nőietlennek tartjátok, ha a hobbija a verekedés? (Természetesen nem a szumózókra gondolok itt, hanem karatésokra, például ő: [link] )
És szeretnék kérni kort és indoklást is. :)
én régen judoztam aztán karate
és nem szeretném ha a párom űzné, olyan fura lenne :D
legyen inkább nőiesebb sportja zavarna, ha ilyen sportot űzne mert nem illik a nőiességbe nálam :) barátoknál nem zavarna, de a páromnál igen
21F
Régebben én is jártam karatéra.
Most a Kendón gondolkodom.
Amúgy nem zavarna, örülnék is neki, hogy meg tudja védeni magát, ha ne adj ég, úgy adódik. Főleg Budapesten elkelhet egy kis harci tudás este, ha olyan környéken lakik az illető.
25/F
Miért zavarna? Amíg egyébként nőies, addig felőlem akár olajfúrással is foglalkozhat. Én pl rendvédelmis voltam, így legalább ha éppen birkózunk egy kicsit, mondjuk csikizéssel egybekötve, akkor nem félnem attól, hogy összetöröm. :D
26/F
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én azt vettem észre, hogy az összes karatés nő ismerősömnek van párja, de ott a férfi is ugyanazt a sportot űzi. Nem tudok olyan karatés nőt mondani, akinek a párkának a hobbija ne ugyanez lenne.
Én is karatézok, és várok még válaszokat. :)
Engem egyáltalán nem zavar,sőt...legyen kitartó és határozott lássam a tüzet égni a szemében...az ilyen nők határozottabbak és van tartásuk.Ezzel szemben egy mimózalelkű,nárcisztikus valaki aki attól is összerezzen,ha valaki ráfúj nem igazán egy főnyeremény.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!