Mit tegyek? Hagyjam el, vagy maradjak vele?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy helyes és extravagáns, nagyon modern csávóval (tudjátok, punk haj, teletetovált test, tetkó mindenhol, fülbevaló, orrkarika, piercing a nyelvben) de ő piál és félek, hátha megcsal...elkezdtünk találkozgatni összemelegedtünk és megtörtént a dolog...nagyon jó vele szeretkezni, de nem elégít ki úgy, ahogy akarom...hetente csak 7-szer van velem de én többet akarok vele együtt lenni, szeretkezni egy héten minimum 20-szor...sokszor úgy érzem, az ő alkoholista barátai fontosabbak számára mint én...sokszor úgy érzem prostituáltnak néz engem... felajánlgat a haverjainak, nyugodt szemmel nézné, ha a szeme láttára együtt lennék egy másik sráccal...múltkor moziban voltunk és amikor jöttünk ki levizelte az oszlopot, azért mert kellett neki és mert menőzni akart előttem...de én totálisan beleestem ebbe a srácba minden butasága, bolondsága ellenére szeretem és nem bírom elhagyni...mit tegyek? szerintetek tartós lesz ez a kapcsolat, vagy keressek inkább egy jól szituált férfit? szerintetek én egy egyéjszakás kaland vagyok számára?#csávó-alkohol-alkoholista-szerelem-beleesés-felajánl-barátainak-punk-piercing-extravagáns-nagyon-modern-orrkarika
2014. júl. 12. 18:05
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu, de ha nem akarod nem kell elhinni...Én normális válaszokat szeretnék kapni.
2014. júl. 12. 18:10
3/8 anonim válasza:
ilyenkor nincs még terve a jövővel kapcsolatban szóval akármelyik pillanatban meggondolhatja magát és eldobhat...szóval elég bizonytalan szerintem a helyzeted, DE lehet később csak téged akar veled tervez, nélküled el sem tudja képzelni majd a jövőjét...szóval választanod kell...akarsz addig várni amíg kiderül mit akar és talán akkor szakít veled...vagy téged akar melletted marad...vagy inkább eldobod és keresel olyat aki már most veled tervezi a jövőjét...
4/8 anonim válasza:
Olyan vagy mint egy devizahiteles: semmiből akarsz biztonságot.
Téged viszont nem fog megvédeni a kormány
5/8 anonim válasza:
Ha azt irom ,hagyd ott megteszed?Soha nem fogom megérteni miért tesznek fel ilyen jellegű kérdést!A válaszadók soha nem látták ,nem ismerik,nem feküdtek le vele.Gondolod itt megtalálod az igaz választ?Kiemelnék a mondataid közzül egy idézetet!Extravagáns nagyon modern csávó......levizelte az oszlopot.Ezt a kutyám simán megcsinálja!!!!
6/8 anonim válasza:
mitvártál? egy normális embernek persze hogy fontosabbak a barátai mint egy lány :)
az meg hogy lehugyozza az oszlopot az nem menőzés..a punkok ilyenek,ha nemtetszik akkor odébb lehet állni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 3-mas!
2014. júl. 17. 13:38
8/8 anonim válasza:
Én az oszlop helyett téged hugyoztalak volna le. Megérdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!