25 felett mennyire gyakori, hogy csak akkor keltik fel a fiúk a lányok érdeklődését, ha pl. munkában, sportban sikert érnek el?
Az én tapasztalatom az, hogy egyébként a feje tetejére is állhat az ember, úgy is udvarolhat, vagy akár tettszhet is a lánynak, mégis kudarcra van ítélve az udvarlása.
Azonban, ha keményen dolgozik, akár évekig és egy nap, tényleg, a szakmájában sikere van, akkor aznap, még olyan nők is odamennek hozzá beszélgetni, akik addig, csak az álmaiban léteztek. (A siker alatt azt értem, hogy több a szakmában már tekintélyes ember is gratulál az illetőnek.)
Sajnos ezek a sikerek öt évente egyszer vannak, akkor is csak egy napig... Talán a jövőben, ha lesz egy stabil munkahely, sűrűsödhetnek is, de oda, még nem láttszik az út...
Kedves 9-es dől belőled a rosszindulat!
Kikérem magamnak ezt, a lányok és nők nevében!
Kedves 12-es, dehogynem! Én sikerként éltem meg!
Szerintem egy jeles eredménnyel megvédett egyetemi diploma és a jeles záróviszga igenis siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!