Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kelthetném fel egy...

Hogyan kelthetném fel egy olyan lány érdeklődését, aki a barátzónájába száműzött, mert túlságosan hamar (kb.1-2 hét ismerkedés után) elmondtam Neki minden érzésemet?

Figyelt kérdés

2014. jún. 17. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonlóan jártam annó, egy év küzdelem volt, de sikerült kilábalni belőle. Nem hiszem, hogy ezért barátzónázott, mert bevalottál neki mindent. Az én barátnőm például azért, mert nem tudott volna elképzelni velem egy kapcsolatot. Most meg vele vagyok.
2014. jún. 17. 10:06
 2/3 anonim válasza:

Sose vallj senkinek se szerelmet ilyen gyorsan. Bár már késő mondanom, de máskor okulj a hibádból.

Ha egy csaj száműz a barátzónába, onnan nagyon nehezen jutsz ki. Legyél vele minél többet, és ne erőltess semmit, tégy úgy mintha barátként tekintenél rá...s talán lehetséges hogy megváltoznak az érzései, de az is lehet hogy nem fognak.

2014. jún. 17. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem azért száműzött, amit tettél, hanem azért, mert nem tetszel neki. NE ÁLTASD MAGAD. Ha bejöttél volna neki, akkor bármilyen hülyeséget elnézett volna neked, és még cukiságként is interpretálná. De nem tetszel neki és ezen SEMMI sem fog változtatni. Minden egyes nap elvesztegetett idő, amit reménykedéssel töltesz.
2014. jún. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!