Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok erről? (lent)

Ti mit gondoltok erről? (lent)

Figyelt kérdés
Ha valaki szeretethiányos vagy már nagyon vágyik a szerelemre/szeretetre akkor lehetséges hogy olyan személlyel is összejönne akivel amúgy nem,csak mert kap tőle szeretetet? Úgy értem külsőre se belsőre sem igazán az esete de szereti (vagy legalább is úgy tűnik),csak ez miatt járna vele?

2014. jún. 16. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, és nem is olyan ritka az ilyemi.
2014. jún. 16. 18:04
 2/6 anonim válasza:
Én eléggé szeretet hiányos vagyok, de nem tudnék olyan emberrel lenni aki nem fog meg semennyire sem. Számomra ez lehetetlen :D Viszont biztos vagyok benne hogy sokaknak ez nem akadály. 19F
2014. jún. 16. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Na szerinted miért végződik a házasságok 50% válással hazánkban? jóóóóregggggggelt.......
2014. jún. 16. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 2. válaszolóval. Én egyszerűen nem tudnék összejönni egy olyan emberrel, aki semmilyen szinten sem fog meg, mert akkor nincs is értelme...magánytól és szeretethiánytól függetlenül. Viszont ismerek is olyan embert, aki a magányából kifolyólag később összejött egy olyan személlyel, akinek korábban nemet mondott és azt mondta, egyáltalán nem tetszik neki semmilyen szinten sem. (ezt a kapcsolatuk ideje alatt nyilatkozta...)

Tehát lehetséges-e? Igen. Van-e értelme? Nincs.

18/L

2014. jún. 16. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
és azt honnan lehet tudni hogy csak az miatt van vele?
2014. jún. 16. 18:14
 6/6 anonim válasza:
Szerintem lehet érezni azt ha valaki szeret és azt ha valaki csak kényszerből van veled.
2014. jún. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!