Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Nagyon csalódott vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre vagyok kíváncsi csak, igazából már elfogadtam a helyzetet.

Szóval kb fél éven át nézegettem egy csinos nőt... majd a közelmúltban nagy nehezen megerőszakoltam saját magam és odamentem hozzá. Ez nálam hatalmas szó, mert hihetetlenül nehezen ismerkedem akárkivel, nem csak nő ügyben, de barátilag is.

Elmondtam neki, hogy már nem fogok arra a helyre járni hamarosan, ahol megismertem, de tetszik nekem és szívesen megismerném. Ennyi, nem kértem randit (oka van, hogy nem lehet, de ez most nem játszik a kérdésben), sem semmi ígéretet, sőt azt is mondtam, hogy ha nem érdekli a dolog, azt is megértem. De nem kosarazott ki, azt mondta, hogy felőle tarthatjuk a kapcsolatot. Végül abban maradtunk, hogy bejelölöm facebookon és ott könnyen megoldható ez. Ez meg is történt és ennyiben maradt. Azóta fel sem jött, vagy ha igen, nem igazolt vissza. Az még oké, hogy nem igazán használja, vannak ilyen ismerőseim. Meg nem ott kell az életünk élni. De azóta 2x is találkoztunk élőben. Egyszer hétfőn egy közös (nem 2 személyes) programon, illetve egyszer ma is.

Hétfőn kerestem a társaságát, de semmi komolyabb beszélgetés nem sikerült vele. Másrészt ma már nem is köszöntünk. Én úgy érzem, hogy feldobtam a labdát és legalább el kellett volna kapnia... és nem pedig ezt a közönyt bedobni.... VAGY nyíltan, egyértelműen elutasítania ahelyett, amit csinált. Utóbbit százmilliószor többre értékeltem volna ennél a dolognál. Akkor legalább nem reménykedve jöttem volna el aznap, hogy elmondtam neki, hogy tetszik és túl tudtam volna lépni hamarabb. Most viszont nagyon csalódott vagyok és már nem is érdekel az egész. :\

Ennyire nagy kérés egy nőtől, hogy legyen egyenes beszédű? :\ Nagyon rosszul esik ez. Nem tudom mi jár annak a fejében, aki képtelen valakit nyíltan elutasítani. Annyival egyszerűbb lenne minden!

Mit gondoltok a helyzetről?

Én 23/F vagyok, Ő pedig tudtommal 5 évvel idősebb nálam.

2014. jún. 12. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
igen, sajnos ennyire sokat kérsz az élettől :/
2014. jún. 12. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát öcsém, ne is várd, hogy egy nő majd egyenesen elmondja a véleményét neked. Na most jönni fognak, és itt sírnak, hogy: "dehát én ilyen vagyok" meg "hogy mondhatod ezt?" és "na megszólalt a nagy nőcsábász". Ha odakerülnek az ilyen kommentelők élesben ugyanoda lyukad ki minden. Szóval a szituáció alakítja a véleményt. Fogadd el. Erre nem kapsz egyenes választ senkitől. Ne is várd el. Felesleges is ezen tovább agyalni.
2014. jún. 12. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod.....azt a labdát amit te feldobtál, ha érdekelnéd már lecsapta volna, de nem. Valószínűleg egy kedves vagy szimpatikus férfinek tart de többre nem hinném. Attól függetlenül hogy hány éves, tőle érettebb, megfontoltabb, határozottabb viselkedést várnék el, főleg mert én is nő vagyok és tudom, hogy az őszinteség bár sokszor nehéz és fájdalmas de hosszú távon mindenképpen dicséretesebb.

Szerintem ő egyszerűen úgy gondolja, hogy ha nem vesz rólad tudomást akkor magadtól is rájösz hogy nem kíván veled közelebbi kapcsolatot kialakitani.

Sajnálom, hogy sokan ezt nem merik kimondani, mert úgy gondolom és tapasztaltam, hogy egy szimpla visszautasításból akár barátság is kialakulhat minden ellenszenv nélkül :)

2014. jún. 12. 22:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom... csak az életkedvem is elmegy. Tudod milyen nehéz volt rávenni magam? Még egy átlagos embernek sem könnyű az ilyen (ha csak nem nőcsábász), de nekem különösen nehéz volt. Legalább annyira tarthatta volna a szándékom, hogy nyíltan elutasít. :\ Én szerintem utoljára próbálkoztam.
2014. jún. 12. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, de ne add fel. Nagyon sok rendes és őszinte nő van még hidd el, és tudom hogy ez most nem vigasztal. Szar érzés amikor az embert kutyába se nézik, és arra se tartják méltónak hogy őszintén a szemébe mondják az igazat.....de fogd fel úgy, hogy ez a nő nem is hozzád való lett volna, te ettől különbet érdemelsz.....fel a fejjel, eljön még a Te nőd :) #3
2014. jún. 12. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Kösz, remélem igazad van és jól esett olvasni. :) De mint mondtam, ez ÓRIÁSI erőfeszítés volt tőlem. Egy darabig biztos nem fogok senkinél sem próbálkozni... ha akar valaki valamit, próbálkozhat nálam, de én nem fogom keresni az alkalmat. Most ez betett nekem nagyon. :\
2014. jún. 12. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Rossz látni ezt sorstársam,pedig én drukkoltam neked,mint azt az előzőnél is írtam.Sajnos ilyen ez a világ,de menni kell tovább... Én is már csak egy halovány reményben bízom ilyen téren,tudom milyen nehéz sajnos odamenni így... :/
2014. jún. 12. 23:12
 8/10 Fish1 ***** válasza:

Nézd a jó oldalát: idő előtt kiderült, hogy a csaj nem őszinte. :)

Egyébként meg emiatt ne fordulj be, mert nem mindenki ilyen.

2014. jún. 13. 05:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj egy kicsit sem kedves kérdező, mert legalább tényleg időben kiderült, hogy semmit sem várhatsz el ettől a nőtől, még egy őszinte szót sem. Valóban sokaknak nehezükre esik megmondani a véleményüket egy ilyen helyzetben, pedig ezzel sok kellemetlenséget elkerülhetnének a későbbiekben. Ne is törődj vele, találsz majd egy olyan lányt, aki őszinte lesz veled, ő meg mehet a levesbe. 25/l
2014. jún. 13. 14:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 13. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!