Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 felett mennyire gyakori,...

25 felett mennyire gyakori, hogy csak akkor keltik fel a fiúk a lányok érdeklődését, ha pl. munkában, sportban sikert érnek el?

Figyelt kérdés

Az én tapasztalatom az, hogy egyébként a feje tetejére is állhat az ember, úgy is udvarolhat, vagy akár tettszhet is a lánynak, mégis kudarcra van ítélve az udvarlása.

Azonban, ha keményen dolgozik, akár évekig és egy nap, tényleg, a szakmájában sikere van, akkor aznap, még olyan nők is odamennek hozzá beszélgetni, akik addig, csak az álmaiban léteztek. (A siker alatt azt értem, hogy több a szakmában már tekintélyes ember is gratulál az illetőnek.)

Sajnos ezek a sikerek öt évente egyszer vannak, akkor is csak egy napig... Talán a jövőben, ha lesz egy stabil munkahely, sűrűsödhetnek is, de oda, még nem láttszik az út...

2014. júl. 12. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
és? ezen mit túráztatod magad? akkor inkább haljanak ki...
2014. júl. 12. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként neked nem imponál jobban ha büszke lehetsz a barátnődre, ha dicsekedhetsz vele hogy milyen ügyes, szép miket ért el? Szerintem egy csődtömeggel senki nem akar tartós kapcsolatot hisz nincs mire alapozni egy jövőt, és ebben a korban már kell erre is gondolni.
2014. júl. 12. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha lenne csajom nem a munkában, tanuoásbanelért sikerei miatt szeretném...nem tom a nők h vannak ezzel, de sztem is bejön nekik ha az ember népszerű lesz, amíg meg egy senki volt lenézték, érdekes.
2014. júl. 12. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem kell őket hibáztatni a saját hibáid miatt. Belőled is bármikor lehet "valami" ha nem teszel érte, akkor ne is legyenek elvárásaid.
2014. júl. 12. 17:57
 5/15 anonim válasza:
#4 Így van
2014. júl. 12. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:

*

*képzelj ide egy hosszabb választ arról, miért is vagy hülye. Egyszerűen már belefáradtam, hogy segítsek nektek. Komolyan. Hihetetlen fárasztóak vagytok.

2014. júl. 12. 18:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló.: Igazad van, de én nem beszéltem csődtömegről, egy átlagos, színjelesre diplomázott fiúról beszéltem. Attól, még senki sem "csődtömeg", hogy nem dől a gratuláció jobbról ballról! Nem tudom, én tudtam olyan lányokba is szerelmes lenni, akik bevallottan depressziósak és szomorúak voltak, mert a munkájukban nem volt kellő sikerérzetük!
2014. júl. 12. 18:26
 8/15 A kérdező kommentje:
A 3-as válaszolóval egyet tudok érteni, az anyukám 19 évesen, gépírónőként, hogy nem vették fel egyetemre nem volt sikeresnek mondható, mégis több évtizedes jól működő házasságot kötött egy év múlva!
2014. júl. 12. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Most akkor ezt végül is csak azért írtad ki, hogy lehordhasd a csajokat és hogy találj partnert a közös szenvedéshez. Egyszerűbb lett volna azt kiírnod, hogy szerencsétlen vagy és keresel hasonló szerencsétleneket.
2014. júl. 12. 18:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, most szeretném, hallani, hogy mire alapozod mások lehülyézését? Várom a választ! Ha akadémikus vagy, ám legyen. Mit értél el, hadd halljuk? Én nem dicsekedni jöttem ide!
2014. júl. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!