Mit csináljak, hogy legyen párom? Hogy keltsem föl egy fiú érdeklődését?
17 vagyok es meg sose volt senkim
ismerek egy nagyon helyes sracot, de semmi komoly- keresztul nez rajtam, ugyhogy az ennyi.
Épp ez az mert atlagos,csendes lányként nem éred be a hozzad hasonlóakkal hanem csakis a leghelyesebb,népszerű sracot veszed észre..
Éretlen vagy még.
Hatos, nem tudom honnan vetted ezeket, de egyaltalan nincs igazad. Nekem a hozzam hasonloan nem party állat, kissé visszahúzódóbb fiúk ragadják meg a figyelmemet. Szerintem nem is érezném jól magam valakivel aki amolyan "társaság közepe" ,nem tudnék beilleszkedni az életébe. (ez persze mar csak felteves)
Es, hogy az iment feltett teves allitadodra is reagaljak: tobb baratnomtol is megkaptam, hogy nekem az (idezem:) "csunya" illetve "haat elmegy" fiuk tetszenek. Es tenyleg! Nem szeretem ha nagyon bájgúnár arca van/ most jott le a futoszalagrol/ tomeggyartmany, pawa gyerekeket...fuj! Jobban birom ha van valami kulonleges benne ami megfog, amivel kitunik, illetve amit nagyon szoktam nezni az a szeme, a tekintete, kesobb a mosolya, de az mar nem annyira meghatarozo. Ez az ami kulsore, odaig meg nem igazan jutottam meg el, hogy rendesen megismerjek egy fiut. Ne legyen bunko, kedves legyen, udvarias, ne legyen ostoba, es ne dohanyozzon. Egyenlore ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!