Mit gondoltok egy olyan fiúról aki soha sem iszik? (sört sem)
Figyelt kérdés
van 18-20 éves fiú, aki soha sem iszik, még nagyobb baráti társaságban sem. Még egy kort sört, sem, nem lehet rávenni, hogy igyon.
Mit gondoltok az ilyen fiúról? Tetszene nektek?
2014. júl. 10. 21:29
31/35 anonim válasza:
Az ő dolga. Nem érdem, és nem is rossz tulajdonság.
Egészen addig nem is érdekel, amíg engem nem ítél meg az alapján, hogy buliban/társaságban igenis szoktam inni.
33/35 anonim válasza:
Nálam ez pozitív. Tök kiábrándító, amikor egy huszonéves srácnak még mindig az a központi dolog, hogy mikor mennyit iszik, és sajna nem egy ilyet ismerek. Én szoktam néha inni, bár 24 éves koromra részeg még sosem voltam, szóval nagyon mértékkel, tök jól elvagyok hónapokig pia nélkül.
34/35 anonim válasza:
Tök szimpi. Az exem 40, és életében talán mindent összeadva 2 dl pezsgőt ivott meg, csakis a szilveszteri koccintásoknál. Megkóstolta fiatalon a sört, a rövidet, egy korty, utálta, és azóta antialkesz. Ha elkötelezem még magam, ez előny lesz nálam, az biztos.
35/35 anonim válasza:
Ha elvből nem iszik, ezt folyton hangoztatja, és ráadásul elítéli azokat, akik viszont igen, az nem szimpatikus. Kb 20 éves koromig alig ittam alkoholt. Az ízét sem szerettem. Most sem lettem alkoholista, de néha jól esik egy sör vagy fröccs, és előfordultak már görbe esték. Szerintem nincs semmi baj azzal sem, ha valaki iszik, és azzal sem, ha valaki nem iszik, mindaddig, amíg nem ítélkezik a másik felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!